Vila Antaris(încă) NECLASIFICATĂ / MENIU
Relaxare in natura...
Buna ziua,
Sunt incantat de aceasta locatie. Urmatoarele precizari fac diferenta:
Spatiu verde generos.
Spatiu de joaca pentru copii.
Parcare mare, sigura.
Spatiu pentru gratar si terasa.
Apropiere de plaja (max 5 minute)
In rest:
Curatenie zilnica, asternuturi schimbate.
Camera este suficient de mare, cu grup sanitar si balcon, foarte bine luminata si aerisita.
Bucataria este mare si utilata suficient.
Personalul este amabil si discret.
Eventualele probleme aparute au fost rezolvate imediat.
Anu acesta am fost de doua ori in aceasta locatie.
Ma declar multumit si voi reveni cu placere de fiecare data.
Trimis de y205989534 in 31.08.13 00:34:01
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în EFORIE NORD.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (y205989534); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@y205989534: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS, mai precis localizarea acestei unități pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Mulțumesc.
@y205989534: Ma bucur sa aud ca au schimbat ceva. Nu inteleg ce ai vrut sa spui cu 35 pret... 35 lei/35 euro? Iti doresc sa te mai duci si la anul si sa ai parte de aceleasi conditii daca tu ai fost multumit de ele...
Ma bucur ca ati fost atat de incantati de locatie. Cu parere de rau eu nu sunt de acord cu 2 dintre afirmatiile tale de mai sus:
1. Camera este suficient de mare
2. Bucataria este mare si utilata suficient.
Intrucat si eu am studiat ofertele si parerile altora inainte de alegere, consider ca trebuie sa fim cat mai "realisti" pentru a putea fi de ajutor si celor care doresc sa opteze in viitor pentru aceasta locatie.
Sa auzim de bine.
@y205989534: Multumim frumos pentru aprecierea dumneavoastra obiectiva!
Va mai asteptam cu drag!
NB Vila Antaris este (sau a fost) reprezentant al unității
- Aug.2023 Gândacii și păianjenii, musafirii din camera — scris în 23.08.23 de ux130474 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2020 Un mare NU — scris în 30.08.20 de Simona Marin din BUCUREşTI - nu recomandă
- Sep.2017 Recomand — scris în 11.09.17 de Gratinic din RâMNICU VâLCEA - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Vacanță frumoasă — scris în 11.07.17 de anka_stefanescu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Frumos, mi a placut! — scris în 29.07.16 de fancy mystik din FOCşANI - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Profesionisti! — scris în 31.08.14 de dan_attila din MIOVENI,ARGES - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Frumos si mult spatiu verde la Vila Antaris — scris în 30.07.14 de olegica din BUCURESTI - RECOMANDĂ