Împreună cu familia mea am decis să ne petrecem cîteva zile undeva la băi termale, la noi în ţară. Am făcut rezervarea pentru perioada 30.11-03.12.2017 prin booking.com la o pensiune pe nume Vila Altius deoarece mi s-a părut foarte frumoasă şi avea un preţ mai mult decît rezonabil respectiv 345 lei / pe sejur camera cvadruplă.
Am luat legătura cu gazdele care au fost foarte calde si ne-au furnizat toate informaţiile suplimentare.
Acestă pensiune se afla în Baile Felix sat. Cordău foarte aproape de Aquapark President, pentru care dacă doriţi gazdele vă pot da bilete pe toată ziua la preţul de 25 lei /zi faţă de 45 lei, lucru care constituie un avantaj mare.
Camera în care am fost cazaţi a fost foarte bine încălzită, puteai să stai în mâneca scurtă.
Gazdele foarte politicoase, nu stăteau pe lângă tine dar cand aveai nevoie de ceva apăreau imediat.
Curăţenia în baie, bucătărie, cameră era exemplară.
Bucataria la care aveai acces avea vase de gătit, veselă, tacâmuri, tot ce-ţi puteai dorii doar ca să ne simţim bine.
Am petrecut cu familia 3 zile superbe şi vom reveni la primăvară negreşit.
Trimis de sorindezmi in 05.12.17 13:11:04
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (sorindezmi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Bună recomandarea
Mutat în rubrica "Vila Altius [Cordău], BĂILE FELIX / '1 MAI'" (nou-creată pe sait)
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)@webmasterX: Da, e ok
- Aug.2020 Vila Altius, cazare ok la Baile Felix — scris în 26.08.20 de raducondurache din SFANTU GHEORGHE - RECOMANDĂ