EXCELENT
Vila Altius [Cordău](încă) NECLASIFICATĂ / MENIU
Vila Altius, cazare ok la Baile Felix
Atasat reviw-ului "Balaceala termala la Baile Felix", cateva detalii de cazare :
Vila Altius 3* Baile Felix se afla situata la iesirea din statiune, la 5 minute de mers pe jos de la Hotel Aqua Park President.
Vila ofera parcare gratuita si wi-fi de buna calitate gratuit.
Noi am rezervat o camera cvadrupla pentru care am platit 680 lei pentru 4 nopti, fara masa, un raport pret/calitate foarte bun.
Camerele sunt foarte curate, prosoapele se schimba zilnic, baie privata spatioasa, cu dus.
Unele camere au si balcon, a noastra nu a avut.
Livingul e spatios si amenajat cu bun gust.
Bucataria e spatioasa, cu sala de mese la dispozitia clientilor, curata si complet utilata, cu acces la doua combine frigorifice, aragaz, etc.
Se ofera de catre proprietar card cu reducere de 50 % la intrarea la Aqua Park President.
O cafea foarte buna din partea casei la dispozita clientilor.
De asemenea gratar cu lemne la dispozitia clientilor (ce-i drept cam rudimentar J)
Doi catei frumosi si cuminti ne-au insotit la gratar in prima seara, apoi au disparut complet din peisaj pe tot parcursul sejurului, sper ca s-au intors totusi acasa :))
Curtea nu e foarte mare dar e amenajata frumos, cu multe plante si flori, pomi fructiferi, cateva mese, 2 sezlonguri si 1 balansoar.
Ne-am simtit foarte bine la Altius, gazdele sunt primitoare, of course daca doriti o locatie mai de fite cautati un hotel de 4*...
Puncte de interes in zona :
Strandul Apollo - Felix
Aqua Park President
Lacul cu nuferi
Municipiul Oradea se afla la 9 km, si merita din plin vizitat!
Vacante faine sa aveti!
Trimis de raducondurache in 26.08.20 15:37:54
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BĂILE FELIX / '1 MAI'.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (raducondurache); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
”Atasat reviw-ului "Balaceala termala la Baile Felix", cateva detalii de cazare
De fapt, e FIX invers -- review-ul cu recomandări” de călătorie” este considerat „atașat” review-ului DE CAZARE.
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții.
- Dec.2017 Un weekend prelungit — scris în 05.12.17 de sorindezmi din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ