Sunt pentru prima data la Straja si deja ma gandesc sa revin! Si asta datorita acestui loc mirific pe care l-am descoperit si care m-a atras de la primul contact pe care l-am luat odata cu sosirea in statiune. Agitatie, voie buna, zapada si partii excelente de schi si sanius.
Si acum sa va zic despre cazare! Ne-am facut rezervare la vila Alpin si am gasit intr-adevar o locatie de vis, in care ospitalitatea gazdelor se imbina spectaculos cu calitatea seviciilor. Ma astepatam ca in camere sa fie frig, dar de cand am intrat m-a intampinat o atmosfera foarte primitoare si chiar trebuia sa mai deschid geamul sa ma racoresc! Mancarea pot spune ca este la superlativ, va recomand ciorba de fasole in pita si papanasii cu dulceata de afine, productie proprie a vilei, din afinele culese vara din aceste locuri minunate!
Si sa nu uit formatia de muzica usoara cu un repertoriu mult peste asteptarile mele, fara manele si alte kitch-uri! Nota zece!
In concluzie vila Alpin este o desitinatie minunata iarna dar sunt convinsa ca atat primavara cat si vara te simti super si iti doresti sa revii!
P. S. O sa revin cu fotografii!
Trimis de olgutza in 04.01.11 21:27:58
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în STRAJA [HD]. A mai fost în/la: VALEA PRAHOVEI
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (olgutza); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Si eu am savurat de cateva ori, in ani diferiti, papanasii cu dulceata de afine. Ultima data in urma cu doua saptamani si deja mi-e dor de ei. Daca mai ajung in acest sezon la Straja, voi semna din nou condica de prezenta la infulecat de papanasi.
- Dec.2020 Vila Alpin 3*, Straja, un loc minunat în care dorim să revenim cât mai curând — scris în 22.12.20 de Dana2008 din TîRGU MUREş - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Vila Alpin, Straja HD -- infecta — scris în 14.08.19 de AValentin din VIIşOARA [AG] - nu recomandă
- Jan.2015 Categoric nu vom reveni — scris în 24.01.15 de ramoadi din ARAD - nu recomandă
- Sep.2013 Straja, în extrasezon — scris în 10.09.13 de Carmen-Elena din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2013 A fost frumos! — scris în 08.06.13 de dyana96 din ALBA IULIA - RECOMANDĂ
- Jan.2012 Mediocru — scris în 10.01.12 de mormelvio din CAREI - RECOMANDĂ
- Dec.2011 Sa zicem ca merge — scris în 09.01.12 de danme1975* din SIBIU - nu recomandă