BUN
Am ales pur si simplu de pe net pensiunea, fara alte recomandari.
Drumul a fost lung, dar peisajele minunate au compensat din plin acest inconvenient. In plus, am intalnit oameni saritori care ne-au ajutat si indrumat sa ajungem la vila usor, in ciuda nametilor.
despre SERVICII
Gazde minunate. Saritori, ospitalieri, nu vor oamenii astia decat sa te simti bine si in siguranta. Nu cer decat sa le fie respectata munca, nimic altceva.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Simplu, dar foarte curat. Si ce am apreciat cel mai mult a fost faptul ca nu s-au zgarcit la caldura. Turistii din vecini se plangeau toti de aspectul asta. Noi am huzurit.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Jos palaria! Proaspat si gustos, am avut din ce alege. Si a scos domnul Dani niste hribi... De fapt toate muraturile lor sunt grozave!!!
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Munte, padure, zapada, aer curat. Refugiul perfect. Singurul inconvenient e ca nu ai o farmacie prin zona. De alte magazine nici n-am avut nevoie.
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Partii largi, intretinute si instalatii suficiente si mult mai putin aglomerate decat pe Valea Prahovei.
Trimis de ux128463 in 16.02.23 22:32:40
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ux128463); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.31531477 N, 23.24403507 E - neconfirmate încă
@ux128463: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.
Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 110495&hid=8058.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat câte ceva, ar fi zuper-util — link încărcare video.
„Numele utilizator” alocat automat de către program (la primul review încărcat) - ux128463 - este, pare-se, confuzant, derutant pentru unii utilizatori. Când ai timp, îl poți schimba într-o formă mai „umană” (de ex „popescu2020”) - folosind butonul schimbă username de aici
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)
- Feb.2021 Casa Alpina — scris în 28.02.21 de Cicioie din BUCUREşTI - nu recomandă
- Dec.2019 Extrem de nasoala cazare — scris în 07.01.21 de ux118282 din CRAIOVA - nu recomandă
- Jan.2013 Minunat — scris în 26.01.13 de Leono din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Nov.2010 Vila draguta ! — scris în 25.11.10 de Ystely din SLATINA - RECOMANDĂ