Vacanţă reuşită în Skiathos
Dupa 7 nopti de cazare la vila Allissia, pot spune ca, citind unele pareri de aici, suntem o natie de carcotasi.
Intr-adevar nu este o locatie luxoasa, dar este curata, cu personal amabil si raport calitate-pret foarte bun. Piscina este foarte curata, singurul minus este ca nu poate fi folosita dupa orele 19:00.
Ca si localizare, este foarte aproape de plaja koukounaries (cea mai frumoasa plaja din skiathos - cu steag albastru).
Am fost dezamagit cand am aflat ca plaja Banana, cu beach-bar-ul Bananistas renumit pentru petrecerile sale, a fost inchisa.
Asa ca, lasand la o parte "minusurile" cum ca internetul merge prost, tv-ul nu prinde nu stiu ce posturi, sau mai stiu eu ce conditii de 5 stele la 200 de euro nu ne ofera aceasta locatie "dezamagitoare", eu recomand cu caldura sa veniti aici.
In incheiere pot spune ca vacanta in Skiathos a meritat toti banii din toate punctele de vedere.
Trimis de Boze in 10.06.17 13:42:53
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: Kefalonia, zakinthos, salonic, halkidiki.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Boze); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Boze: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
Te rugăm să precizezi dacă preţul de 230 euro afişat este pentru o singură persoană.
@webmaster45: tariful de 230 euro a fost pentru o singura persoana.
- Aug.2023 Cazare dezastru — scris în 23.08.23 de ux130480 din CâMPIA TURZII [CJ] - nu recomandă
- Aug.2021 Vila Alissia — dezamagitor — scris în 12.09.21 de ux122512 din PLOIESTI - nu recomandă
- Jul.2021 O săptămână de relaxare totala — scris în 13.09.21 de Elena58 din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Jun.2019 Vila Alissia sau Alicia, o locatie cu multe flori — scris în 24.06.19 de aurora56 din TULCEA - RECOMANDĂ
- Aug.2018 O cazare cu tot ce aveti nevoie — scris în 20.08.18 de SimonaBrie din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Un sejur minunat — scris în 06.08.17 de simi393 din BRASOV - RECOMANDĂ
- Sep.2016 Vila Alisiia — scris în 11.09.16 de peter78 din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă