BUN
O săptămână de relaxare totala
Am cumpărat bilete prin agenție și s- a dovedit o alegere foarte inspirata.
Locatia are doua vile una noua chiar la întrarea pe proprietate unde am fost cazate noi și una veche mai mare, mai in spate lângă piscina.
Am primit camera dubla superior deși am plătit standard.
Totul a fost nou s-a facut curățenie zilnic, s-au schimbat prosoapele la 3 zile. Mule flori, liniște, curățenie nu am nimic rau de spus.
In vila noastra erau patru camere și toți erau mulțumiți. Nu stiu ce condiții erau dincolo.
Piscina era curata, dar am folosit-o o singura data în ziua plecarii.
Sa aveti ceva pentru țânțari, dar e valabil pentru toată insula. Desi am avut sita la terasa erau foarte mulți pe insula.
Sunt trei marketuri in zona, . multe taverne, mai multe plaje cea mai apropiata Koukounaries cam 10 minute.
Sezloncurile 10 euro 2+ umbrela, curățenie pe plaja, apa faina, totul la superlativ. Puteti gasi sezloncuri si sub pini si aveti umbra toata ziua.
Despre transport s-a scris destul. Daca vreți in oras, autobuzul este f aglomerat spre seara, dar exista taxi cu barca in marginea din dreapta a plajei. Costa 15 euro și in 15 minute sunteti in port.
Pentru noi a fost un concediu minunat!
Trimis de Elena58 in 13.09.21 11:34:29
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: Creta, Zakinthos, Thasos Grecia continentala
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Elena58); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Elena58: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 05340&hid=13896.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.
Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs solicitării de a încărca fotografii.
- Aug.2023 Cazare dezastru — scris în 23.08.23 de ux130480 din CâMPIA TURZII [CJ] - nu recomandă
- Aug.2021 Vila Alissia — dezamagitor — scris în 12.09.21 de ux122512 din PLOIESTI - nu recomandă
- Jun.2019 Vila Alissia sau Alicia, o locatie cu multe flori — scris în 24.06.19 de aurora56 din TULCEA - RECOMANDĂ
- Aug.2018 O cazare cu tot ce aveti nevoie — scris în 20.08.18 de SimonaBrie din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Un sejur minunat — scris în 06.08.17 de simi393 din BRASOV - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Vacanţă reuşită în Skiathos — scris în 10.06.17 de Boze din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Sep.2016 Vila Alisiia — scris în 11.09.16 de peter78 din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă