Am fost cazati in data de 14.07.2014,3 nopti, la parter vilei, in camera 3.
De cum am intrat in camera ne-a "lovit" un miros foarte puternic de canal, gen wc public; peretii foarte murdari, cojiti, stropiti, etc; patul scartaia de nici nu ma puteam intoarce de pe o parte pe alta fara sa trezesc copilul; aerul conditional (daca il putem numi asa), inafara ca arata groaznic de murdar scotea un sunet zici ca era avion!!! ;
minibarul era defapt un racitor amarat, care nici macar a doua zi nu ne racise apa si sucurile la cutie; televizorul desi prindea toate canalele se vedea cu purici; wc se zgaltana de iti era frica sa te asezi, inafara ca abia puteai sa il folosesti la cat era de mica baia; usa de la intrare era dintr-un lemn amarat daca ii dadea cineva vreun piciorus o dadea jos; singurul plus este plaja care este la 1 minut de vila.
Dupa ce ne-am cazat m-am dus la receptie sa rog pe cineva sa ne schimbe camera, sau hotelul (ei detin mai multe) contra cost tinand cont ca era cu fetita de 8 luni, dar binenteles nu mai erau locuri!!!
O experienta horror, nu m-s mai duce nici daca ar fi gratis!!! p. s: prosoapele nu le-au schimbat deloc, noroc ca venisem cu 7 de acasa, iar de nisip dadea cu un mop si il imprastia!!!
Trimis de saraioana in 24.07.14 22:26:25
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în EFORIE NORD. A mai fost în/la: Hotel Class, Hotel Mario, Hotel Acapulco, etc
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (saraioana); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@saraioana: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Buna!
Imi pare rau ca nu v-ati simtit bine. Eu am fost si anul asta pe 01.08 in aceasta unitate cu 2 copii, tot la parter la camera 1. Intr-adevar baia e foarte mica, asa cum am mentionat si in review-ul anterior si au racitor in loc de frigider, dar aerul conditionat a functionat OK, la fel si tv-ul. Ne-au facut curatenie aproape zilnic (au sarit intr-o zi pentru ca eram in camera si le-am rugat eu pe fete sa amane), iar prosoapele le-au schimbat la 3 zile. De mentionat ca pe perete la baie era un afis in care scria sa anuntati la receptie frecventa cu care doriti sa se faca in camera curatenie. Eu n-am anuntat, dar au facut oricum. Din cand in cand mai venea cate un miros de la baie, dar am tinut usa inchisa si nu au fost probleme. Asta cred ca nu este vina lor, pentru ca am vazut de 2 ori muncitorii la canalizarea din fata, deci banuiesc ca sunt probleme la reteaua de canalizare din cauza nisipului. Intr-adevar, conditiile nu sunt extra, dar nici foarte rele dupa parerea mea. Alaturi de aceasta vila este o alta, care arata mai bine si are si conditii mai bune din ce am vazut pe site, dar costa cu 40 lei / zi mai mult decat am platit aici. Asa ca banuiesc ca depinde si de bugetul alocat vacantei...
- Jun.2021 Vila Adriano 2021 — scris în 06.07.21 de AlinaAlina1 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2020 Excelent — scris în 31.07.20 de fb116462 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Frumos — scris în 20.06.14 de adelinat din BRAILA - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Se putea muult mai bine — scris în 05.08.13 de lil88 din IAșI - nu recomandă
- Aug.2012 Vila Adriano - satisfacatoare — scris în 19.08.12 de Maqulyn din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2012 Un sejur urat-mirositor!! — scris în 13.07.12 de mihaelaCO din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2012 Binisor, un raport corect calitate pret — scris în 21.07.15 de fluturash4 din BUCURESTI - RECOMANDĂ