buna ziua
acum aproximativ zece ani am fost cazat la pensiunea AD-ELLA din Eforie. pensiunea este conform celor scrise pe site. nu vei gasi un lux de 5 stele dar totul este curat si foarte primitor. terasa este o mica oaza de verdeata cu muzica foarte frumoasa. (acolo am descoperito pe CESARIA EVORA).
am avut inclus in pret masa de dimineata. era bufet suedez foarte bogat. la pranz obijnuiam sa mancam tot la pensiune. mancarea foarte gustoasa si portiile generoase.
pensiunea este aproape de plaja. probabil 10 min de mers pe jos.
personalul foarte popular.
pot spune ca pensiunea are suflet.
Trimis de mariandan in 15.03.14 03:58:18
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în EFORIE NORD.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mariandan); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.06710800 N, 28.63649000 E - neconfirmate încă
Fiind vorba despre un set de impresii de cazare şi un sejur mai vechi de 3 ani, în conformitate cu Regulamentul saitului (vezi Capitolul 1, lit. B, pct. 4), articolul se publică fără PMA std (fără "votul saitului"), el putând fi votat doar simbolic, cu +/-1.
Notă: prevederile punctului mai sus menţionat se aplică doar impresiilor de tip "de cazare", ele nefiind aplicabile articolelor de călătorie.
- Jul.2013 Minunat — scris în 28.07.13 de spataru violeta din ROSIORI DE VEDE - RECOMANDĂ
- Sep.2009 Loc de cazare dragut, gust amar la final — scris în 07.09.09 de Deborah77 din BUCURESTI - RECOMANDĂ