Hotel ieftin, central si curat
Inițial rezervasem online - budgetplaces.com- la Evergreen B&B dar la fața locului ne-au mutat la Viennese Due, pe aceiași stradă, în zona Gara Termini.
Din România am venit cu Blue Air, totul a fost ok, inclusiv emoțiile cu dimensiuniile valizelor, greutatea sub 10 kg etc.
De la aeroport am venit cu Terravision, un bus-shuttle la care am rezervat bilete online de acasă (au cost 4 euro/om, în loc de 6euro la fața locului).
Hotelul e tipic pentru Roma, însă am avut A/C ventilator în tavan, televizor LCD, laptop, wifi free și curățenie + schimbat așternuturi și prosoape în fiecare zi.
Micul dejun era la un bistrou partener (fără mari pretenții: o cafea și un croissant). Altfel de aici din zona Termini, toate obiectivele turistice cunoscute sunt relativ aproape, se pot parcurge la pas (noi am avut o căldură nemaitâlnită în Roma cică de 55 de ani, spuna la TV).
Se mănâncă la orice restaurant cu 10-20 de euro de om (atenție, pizza nu e ca în România, e foarte subțire), berea e la 660 ml și, da, înghețată cât mai multă!
Altfel, noi am avut un șoc cu gunoaiele de pe stradă (și noi suntem din Crângași, sectorul 6!), în Roma e destul de multă murdărie...
Atenție, când mergeți la Vatican, rezervați bilete online din vreme (costa cu 4 euro în plus). Sunt cozi foarte lungi, noi am stat 2 ore sub un soare de 40 de grade!
Trimis de vali65 in 19.07.15 10:46:22
- A fost prima sa vizită/vacanță în ITALIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (vali65); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 41.90173800 N, 12.50412800 E - neconfirmate încă
Mutat în rubrica "Hotel Viennese Due, ROMA" (nou-creată pe sait)