Acesta a fost anul 4 la Victoria Palace. Si cel mai prost. Surpriza URIASA fata de anul trecut a fost lipsa totala de ingrijire si intretinere. Curatenie in camera lipsa (doar evacuau gunoiul si atat). Mancarea mai proasta ca in anii trecuti. Asta, in primele 2-3 zile.
Din ziua a 4-a, au inceput sa vina turisti din Israel. Si ce sa vezi? Brusc, masa s-a diversificat, a inceput sa fie curatata piscina si spalat in jurul ei (desi tot ca de obicei, cu apa din piscina...), au fost schimbate (in sfarsit) cearceafurile, etc. Noi ne-am facut un obicei din a ne duce peste tot cu cearceafurile si prosoapele de acasa.
Ce pot sa zic... E drept, ca la acelasi pret nu mai gasesti nicaieri ceva mai bun. Dar, cu siguranta NU E UN HOTEL DE 5 STELE. Dupa nici o clasificare...
Puncte bune? Plaja curata (dar nu exista sezlong gratuit). Piscina mare (dar nu foarte curata). Pentru prima data, de cand merg acolo am avut parte de fete de masa curate si SCHIMBATE ZILNIC!!!
Cea mai neplacuta surpriza a fost ca parcarea e cu plata de anul asta, si nu poti parca pe strada fiindca masinile se ridica instant!
Eu unul nu cred ca ma mai duc acolo la anul.
O remarca speciala pentru romani. Majoritatea NET superiori vizitatorilor de alte etnii. Surpriza neplacuta - un grup de italieni (napoletani dupa vorba) care au monopolizat bazinul copiilor de la piscina si au facut zarva mare, scandal tarziu in noapte... Din fericire au stat doar vreo 3 zile...
Trimis de Kostagh in 24.08.10 12:15:39
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Victoria Palace, Sunny Beach, 2007; 2008; 2009.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Kostagh); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
wow... nici nu stiu ce pot spune... pacat ca ati ratat concediul din anumite puncte de vedere.
Sanatate si sa aveti mai multa bafta anul viitor!
- Jul.2020 O vacanta ruinata din cauza [unei agenții]! — scris în 04.08.20 de Valicost din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2018 Foarte jalnic — scris în 04.09.18 de Grasuuu din BUCUREşTI
- Aug.2018 Nu va recomand, mancarea e dezastru! — scris în 01.09.18 de Cabral2018 din DăRăşTI-ILFOV [IF] - nu recomandă
- Jul.2018 Vacanță frumoasa de neuitat... — scris în 06.08.18 de Ax bună din SATU MARE - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Nu mergeti acolo !!! — scris în 28.07.18 de dumysorin din GăEşTI [DB] - nu recomandă
- Jul.2016 Nu recomand - dezamăgire — scris în 24.07.16 de Gloriatanase din BUCUREşTI - nu recomandă
- Aug.2015 Dezastru — scris în 05.09.15 de Diana90 din BUCUREşTI - nu recomandă