Tinand cont de experienta placuta pe care am avut-o anul trecut la acest hotel, am optat pentru un sejur aici si in 2016, dar de aceasta data, in septembrie. Diferentele nu ar fi trebuit sa fie foarte mari, dar...
Dupa un drum lung si obositor am ajuns mai devreme decat ora prevazuta pentru check-in. Anul trecut nu au fost probleme in plin sezon, in septembrie de ce ar fi? M-am infiintat cu un zambet circular in fata receptiei dorindu-mi sa iau cele doua camere cat mai repede (am mai fost insotiti de un cuplu), sa fac un dus si sa profit de vremea buna si de plaja. Dar, surpriza! Nu existau camere libere.
As fi inteles asta, pentru ca pana la urma e scris negru pe alb ca turistul isi poate lua camera incepand cu ora 18:00 insa dupa ceva banuti bagati printre hartii, care se pare ca nu au fost suficienti, parca se intrezareau cateva camere care se vor elibera mai devreme de ora 18:00 dar sa vezi ca toate sunt orientate spre nord (unde e o galagie infernala dupa cum s-a mai scris), dar parca ar mai fi una singura spre sud.
In cele din urma am optat pentru o camera sud si una nord, etaje diferite doar sa ne vedem cazati, insa nu e atat de usor. Am fost rugata sa astept pana se elibereaza si se face curatenie si voi fi contactata telefonic. Dupa doua-trei ore intr-adevar m-a sunat persoana de la receptie si ne-am cazat intr-un final.
Ajunsi in camera de la etajul 8 - nord, toate bune. Am remarcat ca au rezolvat problema mirosului de canalizare. Privelistea este minunata! Camera la fel ca anul trecut, cu ceva semne de uzura in plus. Curatenia doar de suprafata, prosoapele spalate dar deja mult prea folosite, un set de consumabile si cam atat. Patul a fost in regula, salteaua ok, in schimb bateriile din baie erau ruginite bine. Pe parcursul sejurului prosoapele se schimba la 2 zile, lenjeria o singura data, iar curatenia consta in ridicarea zilnica a gunoiului din baie si prezenta unui sul de hartie igienica nou :) Nu s-a aspirat /spalat pe jos.
Intr-adevar zgomotul este un minus pentru camerele orientate astfel. In aceasta perioada a fost oarecum rezonabil fiind un club mititel langa hotel de la care se auzea muzica dar nu foarte tare, insa intr-o seara a fost un concert la Cafe del Mar (in sezon presupun ca este activitate in fiecare seara) si efectiv vibrau geamurile de la decibeli.
Mentionez ca am optat pentru regim de masa all inclusive fiind foarte multumiti in urma experientei anterioare. Tin sa spun ca micul dejun si pranzul sunt in regula, insa la cina nu prea ai de unde alege. Chiar si asa, mancarea mi s-a parut mai proasta decat anul trecut. In principal cartofi prajiti /fierti /la cuptor, friptura de vita cu sos, gratar pui/porc, peste prajit, salate de sezon, 3 feluri de ciorba la pranz. Poate din cauza faptului ca este extrasezon, septembrie, nu pot sa ma pronunt. Inghetata de la pranz a fost extraordinara, celelate deserturi (prajiturele, checuri, creme) cam slabute. Personalul mi s-a parut mai slab de data aceasta.
Pe plaja nu au fost probleme, sezlonguri se gaseau oricand. Noi am luat saltelele si implicit sezlongurile inainte de a merge la micul dejun.
In concluzie, a fost o vacanta reusita, cu mici exceptii.
Trimis de Lavinia90 in 15.09.16 21:52:22
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Lavinia90); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2024 Hotel Victoria Mamaia, un loc unde sa iti distrugi vacanța — scris în 29.08.24 de adrian63 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2024 Nepregatiti desi sezonul a inceput deja de doua luni — scris în 08.07.24 de Daniel31 din BUCUREșTI - nu recomandă
- May.2024 Fugiti!!! — scris în 19.05.24 de ux134021 din BUZăU - nu recomandă
- Aug.2023 Pe afara vopsit gardul, inauntru... — scris în 03.09.23 de alina_dima2003 din BANESTI [PH] - nu recomandă
- Jul.2023 Acceptabil, dar se poate mai bine — scris în 25.08.23 de Daniel31 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Aproape bine — scris în 03.08.23 de ux130124 din TG JIU - RECOMANDĂ
- Jun.2023 Excelent!!! — scris în 04.07.23 de Delia1984 din SâNTANDREI [BH] - RECOMANDĂ