Dragii mei dupa multi ani am hotarat sa ne facem vacanta in Romania hotel Victoria Mamaia mare greseala am facut.
Totul a fost un cosmar de la mancarea proasta curatenia care lasa de dorit la aroganta (nesimtirea) fetelor de la receptie.
Ne-am simtit ca niste cersetori cu toate ca am avut all inc In ultima zi am fost dati afara de pe plaja, am mers la receptie sa vedem despre ce este vorba si ni s-a raspuns ca am beneficiat de prea multe fata de cat am platit (cu toate ca nu am beneficiat de tot ce include all inc).
Va intreb dragii mei cat trebuia sa platim pentru mancarea proasta si nesimtirea personalului. ?
Aveti grija cand cumparati bilete la acest hotel ca noi ne-am lecuit.
Trimis de sissi67 in 17.06.15 17:29:17
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA. A mai fost în/la: Am vizitat toata Romania
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (sissi67); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@sissi67: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Aug.2024 Hotel Victoria Mamaia, un loc unde sa iti distrugi vacanța — scris în 29.08.24 de adrian63 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2024 Nepregatiti desi sezonul a inceput deja de doua luni — scris în 08.07.24 de Daniel31 din BUCUREșTI - nu recomandă
- May.2024 Fugiti!!! — scris în 19.05.24 de ux134021 din BUZăU - nu recomandă
- Aug.2023 Pe afara vopsit gardul, inauntru... — scris în 03.09.23 de alina_dima2003 din BANESTI [PH] - nu recomandă
- Jul.2023 Acceptabil, dar se poate mai bine — scris în 25.08.23 de Daniel31 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Aproape bine — scris în 03.08.23 de ux130124 din TG JIU - RECOMANDĂ
- Jun.2023 Excelent!!! — scris în 04.07.23 de Delia1984 din SâNTANDREI [BH] - RECOMANDĂ