A fost pentru prima data cand am ales ca destinatie de vacanta Eforie Nord si Hotel Vera. Am fost placut impresionata de ceea ce am gasit aici.
Un hotel modern, care isi merita din plin cele 3 stele, curatenie, in camera si la piscina care era curatata dimineata desi nu era deloc aglomerat
Fiind inceput de sezon, personal amabil, mancare buna, portii mari. Preturile intr-adevar cam piperate in comparatie cu autoservirile de prin zona, dar na e hotel nu impinge tava. O chestie faina mi s-a parut faptul ca puteai servi pranzul si la piscina daca n-aveai chef sa mai mergi in restaurant. Terasa foarte faina, ambient placut.
Noi am fost cazati in corpul C, baia a avut cada, frigiderul este destul de mare, aer conditionat, curatenie se facea zilnic, schimbat prosoape la fel. Conexiune wi -fi nu excelenta dar mergea.
Avand doi copii, am fost incantata de faptul ca la piscina exista leagane, topogane si alte jucarii unde copiii isi petrec timpul in mod placut, tot pentru copii exista mini piscina unde apa are doar 45 cm si este mai calda decat in piscina pentru adulti.
Ce nu mi-a placut deloc in camera a fost faptul ca exista doar o singura priza cu un triplu unde era alimentat frigiderul si aparatul de aer conditionat. Daca ai doua telefoane de incarcat de exemplu sau altceva trebuie sa renunti la televizor sau la aerul conditionat... ceea ce nu mi-a placut deloc.
Loc de parcare gratuit in limita locurilor disponibile, primesti un cupon pe care scrie " turist cazat in hotel" pe care il pui in parbriz si chiar am vazut ca paznicul isi face treaba nu doarme. ( intr-o seara am plecat cu masina din parcare iar cand am revenit nu am pus talonul la loc in parbriz. Dupa cativa pasi a si venit paznicul sa ne intrebe de sanatate . E cu ochii cat cepele la masini.)
Concluzia: vacanta reusita, cu siguranta o sa revenim la acest hotel!
Trimis de ellla in 08.07.14 09:24:07
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ellla); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@ellla: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Aug.2023 Destul de bine — scris în 07.09.23 de ux130690 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Revenim si la anul! — scris în 28.08.22 de alexiaaaaaa din SLATINA - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Vacanta dezastru — scris în 11.08.21 de ux121810 din PITEşTI - nu recomandă
- Jun.2019 Hotel Vera destul de bine — scris în 27.06.19 de nightwish din BUZăU - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Se poate și mai bine! — scris în 16.08.18 de adryan225* din SLATINA - nu recomandă
- Jul.2018 Jenant! Nu recomand! — scris în 30.07.18 de simirad din PAşCANI [IS] - nu recomandă
- Jul.2017 Dezamagitor — scris în 16.07.17 de Andreea dr din MEDIAS - nu recomandă