merg de 3 ani deja la acest hotel, si de fiecare data nu am plecat suparat de aici. in acest an la fel... am avut un apartament in proaspatul corp C. despre apartament ce sa zic? excelent doar... spatios, curat, luminos... format dintr-un dormitor, un living foarte mare, hol si o baie dotata cu jacuzzi, frigider, televizor si in living si in dormitor.
curatenie se facea zilnic, prosoape schimbate la doua zile, uneori si zilnic daca le lasam pe jos.
singurul punct minus ar fi fost micul dejun, unde intr-adevar trebuia sa gasesti ora in care nu era atat de multa lume la masa pentru ca altfel trebuia sa astepti cateva minute pana se reumpleau recipientele cu omleta... eu doar acolo am vazut ca era nevoie de asteptare... in rest... un mic dejun obisnuit... nu stiu ce manaca altii acasa la micul dejun? icre negre? limba de crocodil? aici erau telemea, vreo 3-4 feluri de salamuri/sunca presata, cascaval, rosii, castraveti, cabanos, cremvursti, omleta, oua fierte, cereale, dulceata, miere, unt, ceai, lapte, cafea, paine... sucifient si indestulator pentru un mic dejun.
pranzul si cina le-am servit pe terasa. servirea de nota 10, fara reprosuri, mcarea de nota 9... nu poate face bucatarul ala mancare pe gustul fiecaruia... de aceea exista meniu si iti alegi ce-ti place... portiile mari, prea mari... pastele delicioase, dorada in crusta de sare... neaparat incercat, la fel si ciorba de burta.
mi-a placut mult si anul acesta la fel ca si in anii trecuti, desi am vazut ca unii pe aici au pus recenzii negative... desi in parerea mea nu prea sunt corecte... este un hotel de 3 stele, care ofera servicii de cel putin 4 stele... parcarea este limitata insa unii vor masina la scara, micul dejun este indestulator, suficient, insa unii vor altceva zilnic... oare acasa la ei manaca zilnic altceva in cele 7 zile ale saptamanii?? Managerul hotelului Dana, este o femeie de nota 20, incearca in limita posibilitatii sa ajute cum poate si ce poate... pe aceasta cale o salut cu drag
Recomand acest hotel, mai ales ca de la anul va fi in functiune si piscina si baza de tratament
Trimis de flavius30 in 14.09.13 13:52:54
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în EFORIE NORD. A mai fost în/la: hotel europa eforie nord, vila reyna constanta, hotel president felix, hotel anthimos felix, hotel rexton craiova, hotel carul din stele craiova, hotel silva timisoara,
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (flavius30); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@flavius30: Spuneti ca este mai bun ca un hotel de 4 stele... inseamna ca nu ati fost intr-o locatie afara. Poate sunteti angajat acolo. La preturile pe care le practica hai sa fim seriosi!!!
@andrei1570:
” La preturile pe care le practica hai sa fim seriosi!!!
banuiesc că vorbești în cunoștință de cauză, așa că ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.
Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.
Poţi folosi linkul "ADAUGĂ IMPRESII NOI"
@andrei1570: stimate domn... aveti o replica demna de anii comunismului in care se vede ca ati trait destul de mult... daca cineva ma contrazice... ori are ceva cu mine, ori lucreaza acolo... ce atitudine mai este si aceasta?
din cate vad, dumneavoastra nu aveti nici o recenzie postata... nici in tara nici in strainatate... spre deosebire de mine, deci nu ar trebuii sa imi atrageti atentia asupra clasificarii hotelului... si banuiesc ca nici nu aveti studii in turism ca mine de altfel... ca sa imi explicati ce inseamna 4 stele in tara sau in strainatate
acest hotel este clasificat la 3 stele, insa ar putea avea foarte simplu 5 (in tara noastra)... va scriu asa sa nu mai aveti obiectii si sa faceti paralele intre Romania si strainatate.
va invit sa mergeti la hoteluri de 4 stele construite in timpul cand inca nu purtati ochelari... si faceti o comparatie cu acelea
ca si concluzie... nu sunteti dumneavoastra in masura sa ma trageti de ureche nici sa imi contestati parerile si optiunile...
- Aug.2023 Destul de bine — scris în 07.09.23 de ux130690 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Revenim si la anul! — scris în 28.08.22 de alexiaaaaaa din SLATINA - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Vacanta dezastru — scris în 11.08.21 de ux121810 din PITEşTI - nu recomandă
- Jun.2019 Hotel Vera destul de bine — scris în 27.06.19 de nightwish din BUZăU - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Se poate și mai bine! — scris în 16.08.18 de adryan225* din SLATINA - nu recomandă
- Jul.2018 Jenant! Nu recomand! — scris în 30.07.18 de simirad din PAşCANI [IS] - nu recomandă
- Jul.2017 Dezamagitor — scris în 16.07.17 de Andreea dr din MEDIAS - nu recomandă