Era sa fie sejur 14-19 august 2019
H O R R O R
Lipsa de solicitudine si probitate profesionala a receptionerelor.
Impertinenta si incompetenta de care au dat dovada nu am intalnit-o nicaieri.
Clasificatia hotelului e cu mult sub o stea. Cine da clasificatia hotelurilor?
Camera de trei stele ''cazatoare'' pe care am primit-o arata groaznic
lenjerie ''super obosita'', nu exista nici un scaun, nici macar un taburet,
veiozele cu becuri chioare, dar spre bucuria turistului, functionau din cand in cand
Balconul era imputit si cred ca nu mai fusese curatat de la deschiderea sezonului 2019
Baia fusese conceputa dupa modelul liliputan, cu wc si chiuveta minuscule, fara pic de loc de asezare a unui sapun sau a periutei de dinti. Nu mai zic de celelalte cosmetice si obiecte necesare
Nici vorba de feon
Un dus infect care ne daruia cu generozitate o piscina particulara in baie, datorita faptului ca nu avea nici macar o perdea de dus
Becul lumina slab, dandu-si parca ultima suflare
Cireasa de pe tort: lipsa apei calde
Cativa turisti cazati in data de 12.08.2019 au mentionat ca nu au avut deloc apa calda si ca nu aveau ce face
Parcarea, vai de mama ei, tarif zi -20 lei. Credeti ca s-a eliberat vreun bon fiscal? Nici vorba. ni s-a spus ca o sa primim. In seara de 14 august au avut si control de la ANAF
N-am exprimat nemultumirea, verbal, angajatei hotelului si conrolorului ANAF
''Competenta'' receptionera, pur si simplu, ne-a umilit. In viziunea ei, de vina a fost agentia de voiaj prin care am achizitionat biletul pt ca hotelul nu ofera altceva decat ceea ce am gasit in camera. Chiar m-a atentionat ca nu am stiut sa ma documentez pentru ca hotelul nu are site (Oare? Sa fi fost ceva la secret la care care angajatii nu aveau acces, din moment ce nu stia nici macar acest lucru?)
Grav este faptul ca turistii accepta sa fie calcati in picioare si nu isi cer drepturile.
In aceeasi zi am si plecat
Bineinteles dupa ce ne-a fost restituita contravaloarea sejurului, inclusiv suma platita pentru parcare
A fost o experienta neplacuta pentru noi.
Trimis de Carmen BM in 04.09.19 12:29:28
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA. A mai fost în/la: Litoral Mamaia- H. Comandor, H. Amiral, H. Dunarea
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Carmen BM); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Carmen BM: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Conform politicii saitului, seturile de impresii cu evaluări "zero peste tot" sunt publicate FĂRĂ NOTE, fiind considerate scrise (prea) la supărare, lipsite probabil de minima obiectivitate aşteptată.
Daca doreşte, autorul poate reveni asupra evaluărilor, fie prin intermediul linkului EDIT IMPRESII (dacă articolul nu este încă publicat), fie scriind un ecou în care specifică noile evaluări (dacă timpul alocat editării a expirat)
NU se înțelege clar -- ați plecat în ziua în care aveați check-in-ul sau mai târziu, după una sau mai multe nopți?
Dacă aveți foto de acolo - ar fi binevenite
@webmasterX: am plecat in aceeasi zi. E specificat in recenzie. Nu pot acorda note pt distractie si zona respectiva. N. am avut cum sa fac evaluare daca nu am stat acolo. A trecut ceva timp de la acea ' ' vacanta' '
Perioada 14 aug-4sept este destul de mare pt ca recenzia mea sa fie considerata a fi scrisa la suparare
Mi-ar placea ca aceasta recenzie sa fie luata in seama de cei de la hotel si sa remedieze problemele iar turistii sa nu mai accepte sa fie injositi pe banii lor
Eu imi mentin parerea in privinta acestui hotel: EVER NEVER
@Carmen BM: review-ului este păstrat în regimul „FĂRĂ NOTE” - din dublu motiv, în acest caz
- ”zero peste tot” = considerată „lipsită de minima obiectivitate”
- nu ați fost cazați minim o noapte - în toate aceste cazuri Regulamentul prevede publicarea FĂRĂ NOTE
- Aug.2022 Nu recomand sub nici o forma — scris în 18.08.22 de ux126774 din IASI - nu recomandă
- Aug.2022 Vacanta acceptabila — scris în 08.08.22 de simona46 din MOVILIţA [IL] - nu recomandă
- Jul.2022 Vacanta la Venus Mamaia — scris în 26.07.22 de ux126232 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Groaznic — scris în 28.07.21 de ux121340 din HUNEDOARA - nu recomandă
- Jul.2021 Execrabil — scris în 20.07.21 de Anca2018 din ARGEș
- Jul.2021 Dezastru capital. A fost mai urat ca niciodata — scris în 20.07.21 de maricelina din PITESTI - nu recomandă
- Sep.2020 Cazare pentru pensionari sau pentru persoane fara pretentii — scris în 10.09.20 de Manya din BRAşOV - nu recomandă