Cazarea incepe la ora 18???
Daca ajungi pe la ora 12-14 si esti foarte obosit dupa un drum lung este necesar sa le dai ceva la **AJUTOAREA ADMINISTRATOR ** asa se prezinta ca sa poti sa te cazezi mai repede desi au CAMERE LIBERE ( (am verificat la femeile de serviciu care imi confirmau ca camerele sunt gata pe la maxim orele 14)
Acesta situatie este tolerata de ADMINISTRATOR sau ACTIONARII desi acestia sunt prezentii mai toata ziua pe acolo.
Mancarea in schimb este buna.
Camerele desi ar trebui sa aiba 3 stele nu merita nici 2 stele confort
Au o singura angajata pe palierul de 28 - 30 de camere???
Desi au preturi acceptabile dar NU MERITA CAZAREA.
NU RECOMAND
Trimis de Carmina1 in 10.08.17 13:04:11
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Carmina1); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Carmina1: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 04&ridAnt=80438
@Carmina1: Draga mea, te întreb dacă ai luat cumva bilete prin sindicat deoarece săptămâna trecută, o parte dintre prietenii noștri au fost la acest hotel, biletele achiziționate prin sindicat.
Desigur că nu a fost tocmai ieftin, au plătit 300 de lei pe noapte, cu MD inclus. Și eu și ei știau de condițiile mizere dar sunt înnebuniți după Mamaia și se cazează oriunde. În opinia lor, Mamaia e mai frumoasă decât Creta
Alegeri inspirate pe viitor!
@krisstinna: da prin sindicat in aprilie 2017
si plata a fost pensiune completa si cazare 6 noptii 2200 lei
@Carmina1:
” Camerele desi ar trebui sa aiba 3 stele nu merita nici 2 stele confort
Ce anume v-a nemultumit la camere? Pe site-ul hotelului se precizeaza ca au fost modernizate. Presupun ca a fost reclasificat la 3 stele urmare modernizarii camerelor, pentru ca pe mai multe site-uri apare clasificat la 2 stele.
” si plata a fost pensiune completa si cazare 6 noptii 2200 lei
Cazare si pensiune completa, cu mancare buna, dupa cum ati precizat, la pretul asta este chiar bine, comparativ cu preturile la alte hoteluri de 3 stele din Mamaia.
Conteaza mult si faptul ca este aproape de plaja, in zona buna a statiunii Mamaia.
@krisstinna:
” În opinia lor, Mamaia e mai frumoasă decât Creta
Fiecare cu opinia lui! Cum e vorba:, Nu-i frumos ce-i frumos, e frumos ce-mi place mie! "
Trebuie tinut cont si de faptul ca Creta nu face parte din oferta sindicatelor!
si cu sindicatul asta nu prea stiu cum e. daca iti plateste o parte din sejur e ok dar am vazut o oferta de la un sindicat al invatamantului care era identica cu ce gaseai pe siteurile de rezervari, persoana care a cumparat-o nu prea se descurca cu cautarea pe net si a crezut ca face o afarecere cumparand de la sindicat.
@cris1982: Așa consider și eu, la fel ca și tine.
Eu le respect părerea, ei nu.
Asta e deranjant, că unii cred că au mereu dreptateși nu pot fi opriți din ale lor.
Fiecare loc are farmecul lui, important e să apreciezi totul, să respecți și opiniile altora. E foarte bine că suntem diferiți, altfel ar fi îngrămădeală în unele locuri.
Vacanțe frumoase!
- Aug.2022 Nu recomand sub nici o forma — scris în 18.08.22 de ux126774 din IASI - nu recomandă
- Aug.2022 Vacanta acceptabila — scris în 08.08.22 de simona46 din MOVILIţA [IL] - nu recomandă
- Jul.2022 Vacanta la Venus Mamaia — scris în 26.07.22 de ux126232 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Groaznic — scris în 28.07.21 de ux121340 din HUNEDOARA - nu recomandă
- Jul.2021 Execrabil — scris în 20.07.21 de Anca2018 din ARGEș
- Jul.2021 Dezastru capital. A fost mai urat ca niciodata — scris în 20.07.21 de maricelina din PITESTI - nu recomandă
- Sep.2020 Cazare pentru pensionari sau pentru persoane fara pretentii — scris în 10.09.20 de Manya din BRAşOV - nu recomandă