DEZASTRU
[Am ales] Prin agenția de turism. [Drumul a fost] Super am fost cu mașina personala, împreună cu familia.
prima impresie... Proasta!
despre SERVICII
Pai ce pot sa spun... nu sunt ospitaliere deloc amabile, vorbesc foarte urat, nu sunt prompte jignesc turiștii, despre managera hotelului o părere foarte proasta.
Cat despre profesionalism... zero barat.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Camerele spațioase, nu sunt curate, Baia sub orice critica, balconul mizerabil la fel ca și baia, nu sunt camere dotate asa cum se precizează curățenie. Zero, o data la 4 zile s-a schimbat lenjeria de pat, nu s-a aspirat în camera bateriile sanitare de la dus și chiuveta extrem de mizerabile!
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Terasa unde serveau. micul dejun mizerabila, la fel și bucătăria asa se vedea, în fiecare zi aceleași gustări, trebuia sa stai la rand pentru micul dejun o ora și ceva, cu farfuria în mana și când ajungeai la tejghea ți se spunea ca nu mai este nimic de mâncare la micul dejun, bineînțeles ca te serveau acei copii care erau angajați sezonieri, te întrebau câte felii de salam? cate de șuncă? asa mai departe.
in fiecare dimineață turiștii erau revoltați ca stăteau la rand câte o ora și ceva și când ajungeau cu farfuria la tejghea aceeași placa se spunea ca nu mai este nimic de mâncare,
PLAJA & MAREA / LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Plaja neamenajata, având umbrele de paie, erau numai paie pe nisip nu era curățată de către cei care se ocupau, acei băieți stăteau toata ziua la barul care nu era amenajat pe plaja și dormeau, se hilizeau acolo saltelele nu erau îmbrăcate cu huse protectoare,
dar în schimb dacă vroiai o saltea doua trebuia sa mergi tu după ea, și de asemenea sa ti-o îmbraci cu husa
întrarea în apa era pana la coapse nu mi s-a părut ceva ieșit din comun, multe scoici la malul apei care bineînțeles te înțepa la tălpi plaja plina de scoici.
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Nu am ce sa spun.
Trimis de ux121340 in 28.07.21 20:31:22
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA. A mai fost în/la: Hotel Riviera!!
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ux121340); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@ux121340: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 104238&hid=1704.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.
„Numele utilizator” alocat automat de către program (la primul review încărcat) - ux121340 - este, pare-se, confuzant, derutant pentru unii utilizatori. Când ai timp, îl poți schimba într-o formă mai „umană” (de ex „popescu2020”) - folosind butonul schimbă username de aici
”în schimb dacă vroiai sa servești o cafea erai intrebat/a dacă ai mai luat cafea ca sunt urmăriți pe camera de luat vederi din restaurant, deci în concluzie foarte scump la preț și servicii proaste.
Tipic romanesc pe economie pe banii noștrii. Îmi pare rău că ați avut parte de astfel de servicii dar dacă erați puțin mai atenți și vizualizati măcar ultimele 7 postări de pe AFA cu privire la acest hotel cu siguranță îl ocoleati...
Toate cele bune în viitor și o documentare mai amănunțită ajuta întotdeauna.
- Aug.2022 Nu recomand sub nici o forma — scris în 18.08.22 de ux126774 din IASI - nu recomandă
- Aug.2022 Vacanta acceptabila — scris în 08.08.22 de simona46 din MOVILIţA [IL] - nu recomandă
- Jul.2022 Vacanta la Venus Mamaia — scris în 26.07.22 de ux126232 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Execrabil — scris în 20.07.21 de Anca2018 din ARGEș
- Jul.2021 Dezastru capital. A fost mai urat ca niciodata — scris în 20.07.21 de maricelina din PITESTI - nu recomandă
- Sep.2020 Cazare pentru pensionari sau pentru persoane fara pretentii — scris în 10.09.20 de Manya din BRAşOV - nu recomandă
- Aug.2019 NU recomand — scris în 04.09.19 de Carmen BM din SLATINA