REZONABIL
Venus Hotel2 / MENIU
Cazare pentru pensionari sau pentru persoane fara pretentii
Am ales hotelul de pe net dupa multe cautari,
parcarea este mica, este un nene cu care te descurci contra cost,
noaptea este liniste,
cea ce mi-a placut ca din camera se vede marea din lateral,
asezarea hotelului este foarte buna, intri pe plaja facand cativa pasi.
Hotelul este in vecinatatea hotelului Iakki.
despre SERVICII
Doamnele de la receptie sunt foarte amabile, am intrat destul de repede in camera imediat dupa ce am ajuns
despre CAMERE & COND. CAZARE
camera este OK, patul este foarte mare, lenjerie ok, baia lasa de dorit, mai ales cadita de la dus si robinetul,
balconul micut insa are uscator de rufe si scaune
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
am primit tichete in valoare de 600 ron, care pentru 5 zile la 2 persoane ajunge doar pentru o masa, prinzul sau cina,
ospatari nepasatori, nu au grija de multe lucruri,
cafea contracost,
la mic dejuns se ofera cafea la plic 3 in 1 si ceai la plic, micul dejun foarte slab
PLAJA & MAREA / LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
sezlongurile sunt incluse in pret, plaja vizavi de hotel, super ok
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
La hotel nu exista nicio facilitate pentru distractie, insa pe promenada sunt variante
Trimis de Manya in 10.09.20 15:33:22
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Manya); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@ux117533: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 101208&hid=1704.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.
„Numele utilizator” alocat automat de către program (la primul review încărcat) - ux117533 - este, pare-se, confuzant, derutant pentru unii utilizatori. Când ai timp, îl poți schimba într-o formă mai „umană” (de ex „popescu2020”) - folosind butonul schimbă username de aici
@Manya: De ce "Cazare pentru pensionari sau pentru persoane fara pretentii"?
Pentru pensionari e bun orice? Sau pensionarii nu trebuie să aibă pretenții?
- Aug.2022 Nu recomand sub nici o forma — scris în 18.08.22 de ux126774 din IASI - nu recomandă
- Aug.2022 Vacanta acceptabila — scris în 08.08.22 de simona46 din MOVILIţA [IL] - nu recomandă
- Jul.2022 Vacanta la Venus Mamaia — scris în 26.07.22 de ux126232 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Groaznic — scris în 28.07.21 de ux121340 din HUNEDOARA - nu recomandă
- Jul.2021 Execrabil — scris în 20.07.21 de Anca2018 din ARGEș
- Jul.2021 Dezastru capital. A fost mai urat ca niciodata — scris în 20.07.21 de maricelina din PITESTI - nu recomandă
- Aug.2019 NU recomand — scris în 04.09.19 de Carmen BM din SLATINA