salut, ne-am intors din concediu si pot spune ca a trecut foarte repede perioada petrecuta acolo
incep cu drumul giurgiu - ruse - targoviste - omurtag - kotel - jambol - elhovo (drum prost cam 15-20km, dar se merge cu 50-60km/h) - vama hamzabeyli - chanakkale - izmir - didim.
grija mare la turci ca au inceput sa bage radare
cardul hgs l-am cumparat la intrare pe autostrada izmir inainte de bariere pe care am dat 35 (credit) +5 (cardul) lire, ai instructiuni unde sa-l lipesti, eu l-am aplicat pe oglinda interioara avand un suport de plastic cu autoadeziv si la trecere prin bariera am mers cu 30km/h si a fost ok
vedeti ca se lucreaza pe unele portiuni de drum prin turcia
cazarea la chanakkale am facut-o atat la dus cat si la intors la hotel anzac care e curat am dat 50 euro la dus si tot atat la intors rezervari facute din timp, taxa de parcare e de 3 euro dar primesc si 7 lire, daca nu doriti sa stati la micul dejun puteti vorbi la receptie si va face un pachet cu 2 sandvisuri (salam, cascaval, castraveti, paine) 2 cutii suc cappy mici din alea cu pai, si prajitura pentru cei care pleaca sa prinda drumul mai liber
la venosa facand comparatie cu anul trecut pot spune ca cazarea, marea, plaja, piscina sunt la fel
am sesizat ca au pus anul asta accent pe fructe (mere, portocale, struguri, cirese, gref rosu si galben, pepene rosu si galben, fructe confiate diverse sortimente, la piscina au scos hot-dogul si au introdus pizza, pulpe pui in majoritatea zilelor, si un fel de mini shaorme dar fara sosuri cu piept de pui, iar sucurile au fost inlocuite cele de la pepsi cu cele de la coca-cola, dar sa nu va asteptati sa beti cola, spite, fanta, sunt arome asemanatoare de la coca-cola dar o gama mai low-cost ca sa zic asa
va recomand sa aveti la voi ochelari cu tub pt respirat ca aveti ce vedea sub apa, iar pt cei care stiu sa inoate mai bine pe la 200-300 de metri in larg se adanceste apa pe la 3-5 metri sau chiar unde vedeti pe fundul apei o gramada de vegetatie printre care si aricii de mare in grupuri foarte numeroase
echipa de animatie tot una slaba, mai nimic in plus fata de cea de anul trecut noroc ca i-au mai scos formatiile care au fost invitate
oricum una peste alta la banii si conditiile de aici eu recomand in continuare acest hotel, mergeti si nu veti regreta
vacanta placuta tuturor
Trimis de bogdan78 in 15.07.13 14:01:50
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: Vanosa-Didim; Surmeli, Adakule-Kusadasi
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (bogdan78); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Sep.2021 Venosa Didim — scris în 22.09.21 de ana mari din BRAșOV [BV] - nu recomandă
- Jul.2021 Ok cu mici minusuri — scris în 12.07.21 de bogdan78 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2021 Nu recomand ! — scris în 19.06.21 de fb120244 din BRAşOV - nu recomandă
- Jun.2021 Dezastru, nu recomand, niciun punct forte, nu mergeti la recomandarea [... ], hotelul e detinut de patron — scris în 16.06.21 de Alex Victor* din BUCUREșTI
- Jul.2019 Un colt de rai ascuns — scris în 03.12.19 de johnscorpion din VRANCEA - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Venosa - un concediu pe jumatate ratat — scris în 19.07.19 de Tby din PLOIESTI - nu recomandă
- Jul.2018 Un alt concediu plăcut în Didim! — scris în 22.07.18 de cosminap din FOCșANI - RECOMANDĂ