Vega Hotel5 / MENIU
Vega — tarife ca in occident si servicii ca in Romania
Avem o tara frumoasa dar pacat ca este locuita, concluzia concediului de la Mamaia - Hotel VEGA.
Am fost foarte dezamagita de acest concediu, cica hotelul VEGA este de 5 stele, da la pret dar nu si la serviciile oferite.
Camerele foarte inghesuite, loc in dulap era doar pentru cateva umerase, geamantanele trebuia sa le tii in camera. Baia era doar cu dus, fara vana. Am avut 2 camere inreconectate intre ele, la una dintre ele se deschidea un geam mic cu un fel de gratii, zici ca erai la puscarie.
Micul dejun era acelasi in fiecare zi, rosii gratinate, ciuperci gratinate, crenwusti, cirnaciori de bere, clatite grosolane cu gem si omleta. dimineta se dadea la micul dejun sampanie, cand am intrebat de ce mi sa raspuns ca sa ne trezim.
La prinz erau si prajituri si un tort mic daca nu te grabeai cu mincatul tort mai prindeai maine. Cei care veneau mai tirziu la masa mincau fructe.
Trebuie sa va spun ca intr-o zi la prinz, am mutat solnita pe o alta masa ca fiica-mea minca sare intr-una, iar cand am plecat o asa zisa ospatarita ne-a cerut sa punem solnita pe masa. JENANT.
O cina pentru 4 persoane costa 400 lei, daca nu te hazardai cu mancatul.
Plaja era ok, singurul lucru pozitiv au fost baieti de pe plaja care alergau cand te vedeau ca ajungi ca te ajute cu sezlongurile.
Sper sa va ganditi de 2 ori inainte de a alege HOTELUL VEGA "de 5 stele"
Trimis de mamica007 in 18.08.17 13:01:46
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mamica007); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.25645600 N, 28.62044300 E - CONFIRMATE
@mamica007: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 93&ridAnt=80875
” Vega — tarife ca in occident si servicii ca in Romania
Tarifele de la Vega sunt la nivelul unor hoteluri cu (foarte) mare personalitate si calitatea aferenta din vestul Europei. Recunosc ca sunt tare curios cum este la acest hotel, am tot zis ca iau si eu cateva zile o camera ca sa ma lamuresc. totusi, cand am vazut ca in septembrie este 10 milioane de lei vechi pe noapte o camera fara balcon, am zis ca e pur si simplu prostie din partea mea sa platesc suma aceasta.
Raman insa atent la relatarile cu privire la hotel, din afara mi s-a parut foarte elegant, insa, din ce spui tu, e slabut ca servicii.
@mamica007:
”La prinz se dadea brinza cu mucegai, dimineata nu se gasea nici o bucatica, deci se dadea atunci cand nu o mancai, dar se dadea nu?
Chestie de gusturi.
Unii, destul de mulţi cred eu, nu asortează brânza cu mucegai cu omleta de la micul dejun, ci o preferă la celelalte mese ale zilei, alături de fructe, nuci sau/şi un pahar de vin bun .
Probabil, cei de la hotel s-au adaptat gusturilor majorităţii.
@mamica007: Clătitele alea "groase" se numesc "blinii", sunt de sorginte rusească (erau turişti în hotel?), mai multe nu mai ţin minte despre ele, parcă se umplu cu diverse compoziţii, nu numai gem...
Nu aţi menţionat preţul, dar dacă cel amintit de @rentea era pentru extrasezon, mie uneia, mi se par bani aruncaţi în vânt... Pachetul a fost DP?
@mamica007:
” dimineta se dadea la micul dejun sampanie, cand am intrebat de ce, mi sa raspuns ca sa ne trezim.
Auch... mai bine nu intrebai...
Uite un mic documentar, gusturile se mai si educa, toti invatam - independent.co.uk/life-st ... m-a7179026.html
Acum, nu mi-o lua in nume de rau, daca nu iti place sampania in general, evident ca nu o sa iti placa nici la micul dejun. Daca nu ai incercat pana acum, o poti face si cred ca iti va placea!
- Jul.2021 Dezamagire maxima — scris în 05.07.21 de M.Augustin din BUCUREşTI - nu recomandă
- Sep.2018 Un hotel cu mult bun gust — scris în 01.11.18 de rentea din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Impresii și întâmplări Hotel Vega Mamaia — scris în 27.06.18 de Elena Vâlcu din GALAţI - RECOMANDĂ
- May.2016 La VEGA as taia o stea — scris în 04.06.16 de Noha din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Servicii si atmosfera de top — scris în 27.08.12 de expert din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2010 Un hotel aproape foarte bun — scris în 29.09.10 de lex1278 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2010 5 stele - veritabil europene!... — scris în 06.10.10 de llia din RM VALCEA - RECOMANDĂ