Conditiile de cazare sunt jalnice, desi in pozele de pe site-ul hotelului arata foarte bine, la fata locului altfel stau lucrurile.
Fara loc de parcare... desi este specificat in orice oferta de cazare a acestui hotel, ca locurile de parcare sunt asigurate.
In camera mocheta este foarte muradara si miroase a mucegai. Baia nu are mai mult de 2mp.
Atat receptionista cat si patroana hotelului sunt dezinteresate de reclamatiile aduse ulterior la fata locului.
Ne-a fost promisa factura... insa dupa terminarea sejurului am primit doar o coala de hartie cu oarecare sume pe ea si cu o stampila la xerox... spunandu-mi ca factura este venita prin fax. Ulterior verificarii codului foscal, am aflat ca nici macar nu este inregistrat fiscal la vre-o autoritate.
NU RECOMAND SUB NICI O FORMA.
Trimis de Alexa D in 23.01.15 16:19:53
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Alexa D); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Alexa D: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
@Alexa D - Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.
- Sep.2023 Super Valul Magic Eforie Nord — scris în 10.09.23 de ispirescu din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- May.2021 Ne-am simtit bine si dorim sa revenim — scris în 31.05.21 de toma 1964 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Dezamagitor! — scris în 05.08.19 de FlorianC din CAMPULUNG - nu recomandă
- Jul.2017 Hotel de 3 stele la exterior, camere de 2 stele la interior!!! — scris în 05.08.17 de semper fi din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2016 Un sejur minunat — scris în 26.05.17 de gdelir din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Hotel PROST! Afara vopsit gardul, in camere 2 stele maximum — scris în 10.09.15 de Florinnel din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2015 Valul Magic? O greseala... — scris în 23.07.15 de cld* din BAIA MARE - nu recomandă