Hotelul este situat pe o straduta perpendiculara pe strada principala care da undeva aproape de Hotel Europa. Impresiile le scriu asa de tardiv pentru ca in 2006 nu stiam de acest site si mi-am amintit acum si mi-am zis ca un comentariu nu strica.
Nu am avut masa, doar cazare, pe atunci nu exista restaurant in hotel.
Camerele curate, fara miros de mucegai (se face curat si consumabilele se schimba), liniste noaptea, am fost cu copil de 2 ani atunci. Nu are vedere la mare, camerele sunt dispuse pe ambele parti ale coridorului care strabate longitudinal hotelul care este asezat perpendicular pe mare.
Camera este micuta dar nu inghesuita, balconul micut. Nu exista lift, hotelul are doar P+2.
Trimis de stelianbirea in 23.08.11 04:23:01
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în EFORIE NORD.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (stelianbirea); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@ stelianbirea, conform Regulamentului, impresii atat de vechi (mai vechi de 3 ani, atunci cand este vorba de un review despre o unitate de cazare) nu pot contribui la media acelei destinatii.
Calitatea serviciilor se poate schimba mult de la un an la altul.
Review-ul va fi publicat pe site, insa fara PMA standard si va fi inclus automat de program in categoria ARHIVAT
Te asteptam cu alte impresii din vacantele tale, dar de preferinta mai recente.
- Sep.2023 Super Valul Magic Eforie Nord — scris în 10.09.23 de ispirescu din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- May.2021 Ne-am simtit bine si dorim sa revenim — scris în 31.05.21 de toma 1964 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Dezamagitor! — scris în 05.08.19 de FlorianC din CAMPULUNG - nu recomandă
- Jul.2017 Hotel de 3 stele la exterior, camere de 2 stele la interior!!! — scris în 05.08.17 de semper fi din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2016 Un sejur minunat — scris în 26.05.17 de gdelir din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Hotel PROST! Afara vopsit gardul, in camere 2 stele maximum — scris în 10.09.15 de Florinnel din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2015 Valul Magic? O greseala... — scris în 23.07.15 de cld* din BAIA MARE - nu recomandă