Despre Roma date actuale si verificate
Am decis sa scriu acest articol din cauza faptului ca tot ce scria pe Google era vechi si eronat.
Am vizitat Roma in 3 zile, suficient pentru noi cei care nu suntem fani vizitat galerii de arta si alte lucruri de genu'
Am inceput prin a vizita pietele: Piata Navona, Barberini, Spania, Popolo care au fost gratuite.
Am vizitat Coloseumul care costa 12€ adultii, cei pana in 25 de ani platestc 7.5 € iar minorii pana in 18 ani intra gratuit. Acest pret include si vizitarea Forulmului Roman.
Despre Vatican e mult de zis. Peste tot sunt "comercianti" care iti fac super oferte :)) precum 50€ si ai totul inclus Basilica, Capela Sixtina si Muzeul Vatican. Dar in realitate Basilica este gratuita, iar Muzeul Vatican costa 17 € adultii si 8 € copiii, iar acesta include si vizitare Capela Sixtina. Deci daca cumparati de la cei care sar pe voi platiti 50 € si daca va cumparati singuri biletele platiti 17 €. Asa ca mare grija la acesti "oameni draguti care vor sa va ajute".
Grija mare la restaurante, intrebati inainte daca se plateste taxa de mancat la masa;)). Au o taxa de 2€/pers daca stai jos la masa si mananci. Daca mananci in picioare reduci 2 € asa ca, calculati va de acasa bugetul.
L
Trimis de lore2016 in 17.01.18 20:18:37
- A fost prima sa vizită/vacanță în ITALIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (lore2016); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 06&ridAnt=84141
- Feb.2024 Roma altfel — scris în 07.02.24 de spirid72 din GALAţI - RECOMANDĂ
- Jun.2023 Frumos la Roma — scris în 25.12.23 de Dida2017 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Oct.2022 Roma! Cetatea eternă! (2) — scris în 12.03.24 de Mitica49 din BRăILA - RECOMANDĂ
- Oct.2022 Roma! Cetatea eternă! — scris în 05.03.24 de Mitica49 din BRăILA - RECOMANDĂ
- Oct.2022 La pas prin Roma cea romantică, de-o parte şi de cealaltă a Tibrului, până la punctul final Musei Vaticani — scris în 28.08.23 de irinad din TâRGOVIșTE - RECOMANDĂ
- Oct.2022 Din nou la Roma, o metropolă absolut încântătoare — scris în 30.07.23 de irinad din TâRGOVIșTE - RECOMANDĂ
- Sep.2022 Tur pietonal prin Roma cu ghid — scris în 27.09.22 de ANILU din BUCUREşTI - RECOMANDĂ