Trebuie! Obligatoriu, faceti-va un dar
Daca as putea as face obligatorie aceasta experienta. Intamplator si nu prea increzator m-am gandit la un tur cu bicicleta prin Roma. Am descoperit pe internet o oferta. FREE NIGHT BIKE TOUR in Roma. Printr-un email ne-am facut rezervare influentat de review-rile TOATE excelent de pe site-urile pt calatorii.
Acest tur raspunde la o serie de chestii negative pe care poti sa le intalnesti intr-o calatorie in Roma, vara. Vii cu bicicleta ta, sau baietii te indruma la cel mai avantajos loc de unde poti sa iti inchiriezi o bicicleta.
Cum poti sa vizitezi o gramada de obietive din Roma intr-un timp f rezonabil 3-4 ore?? Cum poti sa eviti caldura sufocanta din timpul zilei? Cum poti sa nu te inghiontesti de marea de turisti care vin ca si tine in Roma? Cum poti afla cum si de ce e Roma? Cum poti afla cum vad romanii Roma? Cum poti afla despre restaurante sau baruri doar de localnici stiute ca fiind originale si cu preturi care au legatura cu realitatea?
Cu toate ca intrebarile de mai sus pare ca nu au o legatura, ei bine, au. FREE NIGHT BIKE TOUR. Doi baieti care s-au hotarat sa nu mai lucreze pt agentii au avut aceasta idee. Sunt din Roma si au profesii obisnuite. Iti dau solutia pt toate intrebarile de mai sus. GRATIS!! Bine, nu poti sa nu le dai un bacsis pt ca pe asta se bazeaza. Dar, ideea ca nu-ti impune un pret, ca ai libertatea sa dai cat crezi ca merita e excelenta.
RECOMAND inainte sa vezi Roma acest tur. Vei intelege ce vezi dupa in vizitele tale private si vei privi altfel Roma. Vei descoperi locuri cu view excelent si tipsuri care te fac sa te simti pe deplin satisfacut. Bravo FREE NIGHT BIKE TOUR - freebiketoursrome.com.
Trimis de CarmenStar in 14.06.15 14:54:19
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în ITALIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (CarmenStar); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@CarmenStar: Bine ai revenit în comunitatea AmFostAcolo.ro după o pauză de aproape 3 ani.
@webmaster21 - Buna ziua!
Am impresia ca aveti oresce legatura cu TripAdvisor de aceea am incercat sa introduc in review un link de pe acest site cu review-ri.
A fost scos probabil datorita politicii d-voastra.
Mi se pare ca acest aceasta initiativa merita un link de contact.
Desi pare publicitate, dat fiind ca turul este gratis, si chiar e o initiativa laudabila, cred ca se poate face o exceptie.
Daca nu se poate, pierderea este a turistilor care citesc review-ul si nu o sa gaseasca repede o cale sa-i contacteze.
Va multumesc!
@CarmenStar - Da, inițiativa merită, noul link va fi introdus în cadrul review-ului.
În legătură cu eliminarea linkului către TripAdvisor... nu încurajăm trimiterea spre alte site-uri cu review-uri, dar nici nu interzicem menționarea lor dacă acestea sunt externe. Linkul direct de contact este însă mai mult ca bine-venit. Mulțumim.
- Feb.2024 Roma altfel — scris în 07.02.24 de spirid72 din GALAţI - RECOMANDĂ
- Jun.2023 Frumos la Roma — scris în 25.12.23 de Dida2017 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Oct.2022 Roma! Cetatea eternă! (2) — scris în 12.03.24 de Mitica49 din BRăILA - RECOMANDĂ
- Oct.2022 Roma! Cetatea eternă! — scris în 05.03.24 de Mitica49 din BRăILA - RECOMANDĂ
- Oct.2022 La pas prin Roma cea romantică, de-o parte şi de cealaltă a Tibrului, până la punctul final Musei Vaticani — scris în 28.08.23 de irinad din TâRGOVIșTE - RECOMANDĂ
- Oct.2022 Din nou la Roma, o metropolă absolut încântătoare — scris în 30.07.23 de irinad din TâRGOVIșTE - RECOMANDĂ
- Sep.2022 Tur pietonal prin Roma cu ghid — scris în 27.09.22 de ANILU din BUCUREşTI - RECOMANDĂ