Dupa 7 zile de-a lungul si de-a latul Croatiei mi-am incarcat "bateriile", am avut parte si de adrenalina, m-am jucat cu aricii de mare. Despre Croatia s-a scris si se scrie mult. Merita! In orice loc te-ai duce ai ce sa vezi, ai ce face: plaja, drumetii, croaziere, distractie, istorie, gastronomie. Apa marii este atat de limpede incat vezi corali, pestisori, arici de mare. Aricii de mare ii poti lua in mana, te joci cu ei, daca simt ca nu ii ataci nu te inteapa. Am fost copii, ne-am jucat in Mare, am adunat scoici; minunat!!
Podstrana, locatia pe care am ales-o pentru linistea pe care o ofera este o "legatura" intre Split si Omis, ne-a oferit ce ne-am dorit: posibilitatea de a fugii "in sus si in jos" pe coasta Dalmata. Kilometrii facuti pe serpentinele dalmate ne-a oferit adrenalina dar si niste privelisti de vis.
Trimis de valentyna in 04.08.12 19:51:42
- A fost prima sa vizită/vacanță în CROAȚIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (valentyna); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@voyager: Am stat la villa AMIGO, o vila mica cu 6 camere, dar curata, cocheta, 3 -4 camere au vedere la mare. Au un apartament cu 2 camere si o bucatarioara dotata cu tot ce ai nevoie. Se poate lua si masa la restaurantul vilei, un mic dejun costa 5 euro. Se mananca foarte bine. Plaja este mica, in dreptul vilei, se coboara din camera chiar pe plaja, ai sezlonguri, umbrelute, la discretie. Poti sa iti lasi ustensilele de plaja (jucarii pentru copii, prosoape, saltele, etc) in permanenta acolo, NU se cunoaste cuvantul FURT. Apa este limpede, linistita, calda. INTREABA-MA CE TE INTERESEAZA
- May.2022 Descopera Croatia — scris în 20.06.22 de olteanul2010 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2021 Croatia - un taram superb! — scris în 12.09.21 de MONITA din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Croația, o surpriză extrem de plăcută! — scris în 06.11.21 de BOGDAN DSN din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2021 O mini vacanta de vis! — scris în 07.09.21 de hd88gsg din HUNEDOARA - RECOMANDĂ
- Sep.2020 Road trip pe Coasta Dalmata (in pandemie) — scris în 20.12.20 de ailynuka din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Descoperind Croația in 10 zile cu masina — scris în 03.09.20 de crisa04 din RâMNICU VâLCEA - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Din Muntenegru spre Medulin si, apoi, spre Ungaria — scris în 29.08.16 de cristic66 din IAşI - RECOMANDĂ