ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 07.07.2013
GR. VÂRSTĂ: 20-30 ani
DIN: Oltenita
ÎNSCRIS: 21.06.09
STATUS: SILVER
DATE SEJUR
JUN-2013
DURATA: 8 zile
prieteni
2 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
95.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 13 MIN

Hoinarind prin Corfu

TIPĂREȘTE

Salut,

Am revenit si noi din concediul petrecut in Corfu, in perioada 15-23 iunie. Din pacate pana acum nu am avut timp pentru a scrie impresiile pe larg, dar o fac acum ca un mod de a multumi la randul meu celor care au scris aici de-a lungul timpului si multumita carora am vazut lucruri minunate.

Despre drum:

Drumul l-am parcurs cu masina personala, cu plecare din Bucuresti pe 14 iunie. Am fost 4 persoane din care doar eu sofer, astfel incat am optat pentru un popas atat la dus cat si la intors.

Dus: Am fost indecisi intre a petrece prima noapte la Sandanski, in Bulgaria, aproape de granita cu Grecia sau la Sidirokastro, imediat dupa granita. Din motive de securitate am ales a doua varianta, la hotel Agnantio, desi mult mai piperat fata de varianta Sandanski (40 de euro/camera in loc de 15 euro/camera). Am plecat la ora 11 din Bucuresti si am urmat ruta obisnuita catre Kulata. Am cumparat vigneta pentru dus + intors din OMV-ul din Ruse, unde nu a acceptat plata cash in euro si am platit cu cardul. La sfaturile colegilor forumisti, am traversat Sofia prin centru, pe ruta A2 – Botevgradsko Shose – General Danail Nikolaev – Slivnitsa – Dobrinova Skala – A6, adica in mare ruta propusa de Google Maps. Acest traseu a durat 48 de minute de la o autostrada la alta (30 km), vineri, pe la ora 16:00. De mentionat ar mai fi o deviere pe langa Kulata, dar asfaltul este nou si abaterea e foarte mica. Prin Bulgaria – politie la greu, dar soferii flashuiau la timp din sens opus. Din fericire intre Ruse si Sofia am gasit niste iepuri bulgari dupa care m-am tinut cu 100-110 in afara localitatilor si 70-80 prin ele. Cand s-a intamplat sa fiu cap de coloana, am respectat restrictiile si bine am facut ca politistii stateau la panda. Timpul total de traversare a Bulgariei – undeva sub 7 ore (cu 2 popasuri), astfel incat am ajuns la Sidirokastro in jurul orei 20:00. A doua zi, am mai facut 4 ore pana la Igoumenitsa, majoritatea distantei pe autostrada. Atentie – ultima portiune de autostrada (aproximativ 120 km) are foarte multe restrictii de 80-90 km/h. In Grecia am intalnit un singur echipaj de politie, undeva langa Serres, care ne-a si oprit pentru un control de rutina, nimic deosebit.

Intors: Am luat ferry-ul de 11:30 iar la 13:00 eram la Igoumenitsa. Am mers foarte bine si am poposit in Bulgaria, la Bansko, cu 12 euro camera / noapte, mic dejun inclus :). Statiunea era pustie si de-abia am gasit un loc unde sa putem manca seara. A doua zi, desi ne-am fi dorit sa o luam prin munti catre Veliko Tarnvo, un semn de “lucrari pe 60 de km” ne-a facut sa ne razgandim si sa ne intoarcem pe ruta clasica, Blagoevgrad – Sofia – Ruse. Desi la o ora mai buna (13:30), traversarea Sofiei a durat tot in jur de 45 de minute. De asemenea, politie la greu (inclusiv pe autostrada, la iesirea din tuneluri), dar am respectat restrictiile si nu ne-a oprit nimeni.

Concluzie: in conditii normale, drumul Bucuresti – Igoumenitsa ar dura: 1 ora Romania + 7 ore Bulgaria + 5 ore Grecia = 13 ore. Politie multa in Bulgaria, aproape deloc in Grecia (mai ales pe autostrada unde pare chiar pustiu).

Taxe de drum:

-Podul Giurgiu – Ruse – 6 euro la dus + 2 euro la intors (romanii sunt mai hoti) = 8 euro

-Vigneta Bulgaria – 2 x 5 euro (vigneta pe 7 zile) = 10 euro

-Taxa autostrada Grecia – 2 x (1.2 + 2.4 + 2.4 + 2.4) = 16.8 euro

Preturi carburant: 2.61 leva diesel / 2.56 leva benzina in Bulgaria; 1.37 E diesel / 1.75 E benzina in Grecia.

Ferry - preturile in 2013 sunt:

-Catre Kerkyra – 10E / pers, 40E / masina; am obtinut 50% discount la biletele de intoarcere, deoarece am cerut de la inceput bilete dus-intors; total masina + 4 persoane = 80+40 = 120E; sunt mai multe firme care opereaza, te poti duce si intoarce cu oricare (cu aceea care are cursa la data si ora care va intereseaza). Durata – 1h45.

-Catre Lefkimi – 6.5E / pers, 26E / masina; nu stiu daca exista discount pe aceasta ruta; Durata este de aproximativ o ora.

Despre cazare si statiune:

Am fost cazati la Hotel Jason, in Ipsos. Detalii despre acest hotel si cateva cuvinte despre statiune puteti gasi intr-un review separat.

Jurnal de hoinareala in Corfu:

Stiu ca aceste randuri s-ar fi potrivit mai bine pe un blog, dar sper sa fie totusi usor de citit.

Ziua 1 (15 iunie) – Ipsos

-Sosim la hotel pe la ora 17:00, ne cazam si mergem la plaja din Ipsos – plina de pietris, iar apa – rece ca gheata. Ne-am bagat picioarele (la propriu un pic, apoi la figurat) si apoi am mers in recunoastere, incheind ziua cu o masa copioasa la Papagalos.

Ziua 2 (16 iunie) – Mirtiotissa, Glifada, Kanoni

-Am mers la plaja Mirtiotissa (in vest, langa Vatos) – privelistea de sus – superba, ceva mai de jos – wtf, plaja era plina de nudisti. Am cugetat un pic si am zis ca daca tot am coborat pana aici – hai sa ne instalam si noi. Am facut plaja si baie cu slipul pe noi, intr-un colt al “marginalizatilor” :). Plaja este cu nisip si pietre, iar apa – plina de pestisori, dar de asemenea foarte rece, am intrat mai mult pentru a scapa de privirile nudistilor

-A doua oprire – Glifada, aflata in apropiere, o plaja intinsa, cu nisip, foarte asemanatoare cu plajele din Romania, apa ceva mai calda, aici am facut prima baie adevarata.

-A treia oprire – Corfu Town, plaja Kanoni, aflata langa aeroport. Plaja are un golfulet numai bun pentru copii, dar apa era destul de murdara. Oricum, a meritat macar pentru pozele inedite cu avioanele aterizand si decoland pe deasupra noastra. Tot in apropiere se afla si Manastirea Vlacherna si Insula Soricelului (catre care exista excursii cu barcuta).

-Seara, pe panta care urca la hotel – se strica masina:(motorul trepideaza puternic

Ziua 3 (17 iunie) – Corfu Town (Kerkyra)

-Ducem masina la service-ul Bosch din Gouvia, unde gasim un mecanic care stie engleza – suportul de motor rupt, distributia avariata, toata distractia costa 350 euro:(grozav (oricum, mai ieftin decat ar fi costat in Romania), lasam masina acolo

-Pentru a salva ziua, luam “RATB-ul” lor (un bilet costa 1.5E) si mergem in Corfu Town (drumul dureaza 40 de minute). Ultima cursa la intoarcere este la 22:30. Vizitam Corfu Town, fermecator – fortul vechi, portuletul din apropiere de acesta, esplanada, centrul vechi si biserica Sf. Spiridon, portul vechi si piata de langa, fortul nou… Orasul este plin de pomisori infloriti in toate culorile, iar arhitectura aminteste de Venetia si Florenta.

Ziua 4 (18 iunie) – Kalami, Kouloura, Kassiopi, Kalamaki

-Inchiriem o masina (de la Bambooza, un centru aproape de hotel), 40 de euro pentru un Fiat Grande Punto pe benzina, cu care ne-am propus sa vedem nord-estul insulei.

-Prima oprire: Kalami – un golfulet foarte pitoresc aflat pe drumul spre Kassiopi, plaja cu pietricele si apa foarte limpede. Nu mai era asa rece, deja devenise suportabila.

-A doua: Kouloura – la doi pasi de Kalami; stiam ca trebuie sa gasim o plaja acolo, dar am gasit doar un portulet si multe vase; nu ne-am dat seama unde ar fi trebuit sa ne amenajam locul de plaja; ulterior am vazut niste poze care sugerau ca plaja era chiar zona din jurul pontonului, insa noua nu ni s-a parut loc de plaja acolo.

-Mai departe: Kassiopi – o statiune de asemenea fermecatoare, cu un port ca in vederi. Dupa pranz, mergem la plaja principala (cu pietris), unde gasim cea mai “albastra” apa pe care am vazut-o pana acum. Privelistea iti taie rasuflarea, facem snorkeling si suntem inconjurati de pestisori. Descoperim si a doua plaja, peste drum, unde gasim o apa mult mai calda alaturi de niste stanci foarte interesante pe care le escaladam.

-Ultima oprire: Kalamaki, plaja cu nisip – pe drumul catre Roda. Apa este aici foarte mica, ideala pentru copii, mergem poate o suta de metri pana ajungem la apa mai adanca. Admiram apusul de pe pontonul foarte lung care inainteaza mult in mare.

Ziua 5 (19 iunie) – Paleokastritsa (La Grotta, Yellow Submarine), Peroulades (Logas Beach), Sidari

-Recuperam masina proaspat reparata si o taiem catre Paleokastritsa (vest). Urcam la Lakones sa admiram privelistea. Pe portiunile de drum pe care incape o singura masina ne intalnim cu ditamai autocarele si suntem nevoiti sa facem artificii ca sa le ocolim.

-Coboram spre mare si oprim la La Grotta, care in principiu este o terasa cu bar + centru de inchirieri barci. Ne instalam jos pe stanci si inotam in apa adanca din golf, intr-un peisaj exotic. Apa un pic rece, dar peisajul compenseaza. Ne induram cu greu sa ne urnim de acolo.

-Ajungem la plaja principala, din fata hotelului Apollon. Plaja – cu nisip, insa in apa sunt niste pietre mari si bolovani. Pe aceasta plaja mancam cea mai proasta masa de pe insula la Smurfs, un restaurant care aduce aminte de cele comuniste din Romania (si scump pe deasupra). Tot aici, pe un deal in apropiere gasim si manastirea (pe care initial o cautasem aiurea pe culme), cu multe flori si multe pisici.

-Mergem in port si ne plimbam cu Yellow Submarine, 10 euro de persoana. Este un vas cu fundul transparent (si adancit) de unde poti admira timp de 50 de minute vietatile din adancuri. O experienta care nu trebuie ratata.

-Pentru ca ne ramane timp, mergem catre Peroulades (nord, langa Sidari) la Logas Beach (sau Sunset Beach), unde prindem un apus ca la carte. Plaja de aici este ingusta, fiind sapata intr-o stanca foarte inalta (din fericire nu era complet inundata cum am vazut ca se mai intampla). De asemenea, este singura data cand vedem valuri in aceasta vacanta. Facem o baie rapida, apoi niste poze de pe terasa tavernei 7th Heaven, care chiar pare desprinsa din rai. Cinam in Sidari, la restaurantul Memories, unde gasim un grill mix foarte consistent. Sidari este o statiune mult mai animata decat Ipsos, plina de britanici, cu o oferta mult mai mare de restaurante, de unde si preturile sensibil mai mici.

Ziua 6 (20 iunie) – Pantokrator, Peroulades (Canal D’Amour), Afionas (Porto Timoni)

-Urcam cu masina pe varful Pantokrator, 906 metri, cel mai inalt punct de pe insula. Aici gasim o manastire si o gramada de antene si relee cat sa ne radieze pentru tot anul. Privelistea este coplesitoare, poti cuprinde cu privirea zeci de kilometri, vedem Ipsos, vedem Kassiopi, vedem orasele din Albania, chiar si forturile din Corfu Town. Totusi, un soi de ceata ne impiedica sa vedem foarte departe in larg (auzisem ca in zilele foarte senine poti zari coasta italiana). Coboram spre nord, la Acharavi. Aici poposim un pic pe plaja cu nisip, consideram ca nu este deosebita si ne continuam drumul catre Sidari.

-In Peroulades, mergem la celebrul Canal D’Amour care ne lasa cu gura cascata. Ne imbaiem pentru a implini legenda, apoi incercam si plaja de langa, de asemenea foarte atractiva ca peisaj (cu niste formatiuni stancoase – insulite, nu depate de mal), cu nisip si apa un pic tulbure.

-Pornim spre Afionas. Lasam masina in apropiere de taverna Dionysos si pornim pe jos catre Porto Timoni, peninsula cu plaja dubla. Coboram pe o poteca foarte accidentata, cu stanci si buruieni, traseu care nu se poate face in papuci. De sus de pe poteca se vede in stanga frumoasa plaja cu nisip din Agios Georgios. Continuam coborarea anevoioasa 20-25 de minute, dupa care ne dam seama ca efortul a meritat: zarim cele 2 golfulete superbe, le incercam pe amandoua: cel din stanga are apa mai limpede dar mult mai rece, chiar si o grota. Ne balacim in cel din dreapta unde descoperim cea mai calda apa de pe insula. Plaja este pustie, peisajul este cu adevarat paradisiac si salbatic, drept pentru care intra direct in topul preferintelor noastre de pe insula.

-Urcam mai usor decat am coborat si prindem cel mai impresionant apus pe bancutele de langa taverna Anemos (din Afionas), cu vedere spre alte insulite, in directia Italia :)

-Cinam la Anemos, unde portiile sunt imense iar preturile rezonabile. Recomandam pestele sabie si mix-ul de fructe de mare.

Ziua 7 (21 iunie) – Achillion, Agios Gordios, Kaiser’s Throne

-Mergem sa vizitam Palatul Achillion al imparatesei Sissi. Intrarea – 7 euro; Ghid audio – 3 euro; Petrecem 2 ore acolo, insa nu suntem impresionati in mod deosebit – cel mai mult ne-au placut gradinile si palmierii;

-Fiind aproape, ne decidem sa incercam plaja din Agios Gordios – statiunea de care auzisem atatea. Plaja este cu nisip, apa foarte buna, iar stanca din partea stanga a plajei este trademark-ul statiunii. Aici gasim foarte multi romani, insa statiunea propriu-zisa nu ni se pare cine stie ce;

-Pentru ca il ratasem in ziua vizitarii Glifadei, mergem la Kaiser’s Throne, un punct de observatie de langa Pelekas. Privelistea este cel putin la fel de atractiva ca de pe muntele Pantokrator. Ramanem sa admiram apusul de soare.

Ziua 8 (22 iunie) – La Grotta, Liapades

-Ziua “daca doriti sa revedeti”. Am fi vrut o croaziera, dar sambata nu se fac croaziere decat in Albania din pacate… asa ca am decis sa revedem locurile care ne-au placut cel mai mult.

-La Grotta reloaded – pentru ca din Ipsos in Paleokastritsa se ajunge foarte repede, ne bucuram din nou de La Grotta, pana sosesc doua autobuze de elevi germani care strica toata armonia locului:(sar in apa de pe stanca, se ciondanesc, ne decidem sa plecam…

-Mergem in Liapades, la doi pasi, pentru a investiga plajele dragute care se vedeau din dreptul La Grotta. Plaja principala din Liapades este si ea foarte atractiva, dar inchiriem o hidrobicicleta (5E / ora) si hoinarim pe plajele din jur. Gasim o plaja dubla absolut dementiala (pe care o ochisem din La Grotta), unde ramanem sa meditam un pic si unde facem ultima baie din vacanta (am aflat ca s-ar numi Porto Limni).

Excursii optionale:

-Din pacate timpul nu ne-a permis sa mergem in excursii optionale – insula este atat de ofertanta in materie de plaje si peisaje in general incat nu ne-a mai ramas timp pentru altceva. Si am vazut doar partea de centru si nord a insulei, nu am ajuns mai jos de Agios Gordis. Am fi vrut sa mergem in croaziera Paxos/Antipaxos sau Paxos/Parga, preturile erau de 25-28 de euro / persoana, dar sambata nu se organizeaza aceste excursii. Timp pentru parcurile acvatice – cu atat mai putin. Un alt obiectiv ratat din lipsa de timp a fost Kalypso Star din portul vechi din Kerkyra.

Tips & Tricks:

-Pantofii de inot / de apa – ii recomand cu toata convingerea. Noi am gasit intamplator in Decathlon, la 40 de lei perechea, inaintea plecarii. Motivul numarul 1 – aricii de mare care sunt peste tot, chiar si in apa cu nisip fin (ex. Kalamaki), chiar si la apa mica, se camufleaza usor (cu atat mai mult in zonele cu pietre). Motivul numarul 2 – nu mai stati cu grija pe plajele cu pietre sau stanci, de care va puteti bucura in voie (noi chiar am inceput sa le preferam celor cu nisip). Movitul numarul 3 – aceste incaltari pot deveni de uz general :) - de exemplu s-au comportat admirabil pe poteca accidentata catre Porto Timoni.

-Contrar opiniei generale, GPS-ul ne-a ajutat destul de mult pe insula, mai ales tinand cont ca obisnuiam sa ne intoarcem noaptea tarziu la hotel – ne-a ghidat pe niste drumuri secundare si scurtaturi foarte bune (iGO 8).

-Ca si cadou specific, recomandam cu incredere kumquat, fructele care, spun ei, se cultiva doar acolo. Am gasit cutii de 300 de grame la 4 euro, iar cei de acasa s-au lins pe degete;

-Cel mai bun loc pentru cumparat suveniruri este centrul vechi din Corfu Town

-In iunie, viespile nu ne-au deranjat deloc (am vazut 2-3 in tot sejurul, indiferent de locul unde am facut plaja sau unde am mancat inghetata si dulciuri). Tantarii insa – da; seara isi faceau simtita prezenta, iar in camera am dormit numai cu aparatul anti-tantari in priza

-Pe aproape toate plajele exista umbrele si sezlonguri (la 6-7 euro), dar daca nu sunteti fani va puteti instala fara probleme langa acestea – nimeni n-o sa va atraga atentia sa va mutati in alta parte; nimeni nu te deranjeaza daca la randul tau nu deranjezi;

-Iunie pare o luna ideala pentru a vizita Corfu – aglomeratia nu e exagerata, temperaturile sunt mari dar nu incat sa te topesti (in jur de 30 de grade), iar apa – suficient de calda (ce-i drept, a fost rece in primele doua zile, insa asta din cauza unei furtuni care fusese cu cateva zile inainte). Nu am observant diferente notabile in ceea ce priveste temperatura apei intre coasta de est si cea de vest (de exemplu, cea mai calda apa a fost la Porto Timoni, in timp ce in Paleokastritsa nu era mai rece decat in Kassiopi sau il alte locuri; deci nu era de speriat).

-Nu ratati (din cele vazute de noi)

o Drumetie, plaja si baie la Porto Timoni (merge si o zi intreaga acolo, pentru efort)

o Baie in golful La Grotta din Paleokastritsa

o Plajele si apa albastra din Kassiopi (ideal pentru snorkeling)

o Apusul de soare in Afionas, langa Anemos

o Apusul de soare la Logas Beach (Sunset Beach) in Peroulades


[fb]
---
Trimis de sorin_g in 07.07.13 15:05:19
Validat / Publicat: 07.07.13 16:43:41
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: Platamonas
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 8147 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

7 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (sorin_g); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P01 Hotel Jason - imagine din zona piscinei
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 23150 PMA (din 24 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

7 ecouri scrise, până acum

webmaster
[07.07.13 15:53:26]
»

Dacă nu ar fi amestecat şi impresii (particulare) despre cazare, articolul ar fi fost un candidat bun pentru statuul de "MiniGhid AFA pentru această destinaţie"...

--

@sorin_g, pe viitor n-ar fi rău să desparţi recomandările despre cazare de cele referitoare la zona vizitată - în două articole distincte, unul de tip "de cazare" şi unul de tip "de călătorie".

S-ar obţine astfel o structurare mai bună a informaţiei utile - despre cazare, respectiv despre zonă sau împrejurimi (vezi mai jos) şi, deloc în ultimul rând, notele acordate ar reflecta mai bine gradul de recomandare al celor două "obiective" distincte (se întâmplă câteodată să stai într-un hotel pe care nu doreşti să-l recomanzi, dar zona sau localitatea ar merita cu totul altă medie - sau viceversa).

În plus, cine încearcă să aleagă o cazare în zonă - o gaseşte mai uşor, parcurgând doar lista rubricilor de cazare (fără a mai fi nevoit să citească - în acel moment - informaţii despre zonă); cine se documentează despre zonă - va găsi toate informaţiile căutate într-o singură rubrică (cea dedicată impresiilor "de călătorie"), fără a mai fi nevoit să "baleieze" toate rubricile de cazare (unele poate nu-l interesează, sau poate nu doreşte deloc cazare în zonă).

sorin_gAUTOR REVIEW
[07.07.13 16:18:37]
»

@webmaster: foarte buna remarca, am modificat si facut si un review separat al hotelului, as fi foarte recunoscator daca ati putea pune link-uri intre cele 2. multumesc anticipat!

Rodel
[07.07.13 18:45:43]
»

Mi-a placut felul in care ai descris calatoria ta in Corfu. Am vizitat si eu unele din locurile vazute de tine. Cel mai mult m-a impresionat Paleokastritsa. Fructul kumquat se cultiva si in Sicilia. Inca mai am lichiorul cumparat de la fabrica lor. Il pastrez... ca amintire.

webmaster
[07.07.13 20:20:47]
»

Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

AnaAnaAna
[20.05.14 13:06:54]
»

Buna. Felicitari pentru descriere.Tot in iunie am fost si eu in Paleokastritsa. Mi-a placut mult Liapades, dar nu am reusit sa ajung pe toate plajele din zona. (poate in aceasta vara voi reusi) Spune-mi te rog din Liapades ai ajuns pe jos la plaja Porto Timoni? Daca da, cat timp ai facut. poti sa-mi descrii un pic drumul . Este cumva drumul marcat cu acel romb galben pe care scrie S-N. Cu hidrobicicleta cat ati facut pana la plaja? Multumesc.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
sorin_gAUTOR REVIEW
[28.05.14 23:10:55]
»

Buna Ana,

Din Liapades am ajuns cu hidrobicicleta la Porto Limni (coordonate 39.665504,19.723875) dupa vreo 25 de minute de pedalat.

Porto Timoni (coordonate 39.715159,19.657863) este alta plaja, aflata langa Afionas. Acolo se ajunge pe jos, pe un drum destul de dificil, un pic abrupt si cu pietre (aproximativ 20 de minute). Am citit ca s-ar ajunge si cu hidrobicicleta aici.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
AnaAnaAna
[11.06.14 12:06:08]
»

@sorin_g: multumesc mult. In iulie plec in Paleokastritsa si sper sa ajung si pe aceste plaje. Tocmai m-am intors dintr-un circuit/ pelerinaj Grecia dupa ce pun lucrurile cap o sa-mi scriu impresiile. Toate cele bune.

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
3 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
AnaAnaAna, Rodel, sorin_g
Alte impresii din această RUBRICĂVacanța în Corfu:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.94716119766235 sec
    ecranul dvs: 1 x 1