Dupa un sejur odihnitor pe Insula Aegina, am rezervat 2 zile pentru a "gusta" putin in Atena.
Prima impresie pe care am avut-o, inca de cand ne-am coborat de pe ferry-boat in Pireu, a fost de: multa mizerie, multi oameni necajiti pe strazi si graffiti peste tot. Aceeasi imagine am gasit-o si in Piata Omonia, acolo unde aveam cazarea, la hotelul Elite, un hotel ieftin dar curat.
Dupa ce ne-am dezmeticit, am plecat pe jos catre Monastiraki, care este aprope, unde am inceput sa vedem si Atena autentica: cu stradute pline de magazine si taverne, inconjurate de vestigii istorice.
Am vizitat: Plaka, Syntagma - schimbarea garzii, Gradina Nationala, etc
A doua zi aveam rezervat pe net "Athens Free Tour", incepand cu ora 9:45 din fata Arcului lui Adrian. Va sfatuiesc sa faceti acest tur, deoarece in aproape trei ore va trece in reviusta destul de bine, principalele obiective din Atena.

- Utilizatoriii LOGAȚI văd o versiune cu mai puține reclame
Trimis de eraos in 28.09.16 09:23:45
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (eraos); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@eraos:
”acolo unde aveam cazarea, la hotelul Elite, un hotel ieftin dar curat.
Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.
Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.
În plus, dacă vreodată vei solicita informaţii aici, pe sait, cei care îţi vor răspunde o vor putea face cât mai adecvat "profilului" tău turistic (funcţie de locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)
Poţi folosi linkul SCRIE IMPRESII (se deschide într-o fereastră nouă)
Cum ati ajuns in piata Omonia, hotelul la care am facut rezervare e in aceeasi zona. Poate aveti informatii cum se ajunge de la aeroport la Piata Omonia.
Multumesc!
- Dec.2022 Atena la inceputul lui decembrie 2022 — scris în 19.12.22 de melena din BRăILA - RECOMANDĂ
- May.2022 Atena — scris în 25.05.22 de irina2015 din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Dec.2021 Atena. 8500 ani de civilizatie — scris în 19.02.22 de ovidiuyepi din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Nov.2019 Atena în noiembrie — scris în 18.11.19 de gigigigi din ALEXANDRIA - RECOMANDĂ
- Oct.2019 La pas prin Atena — scris în 06.11.19 de Nico15 din SAN JOSE COSTA RICA - RECOMANDĂ
- Sep.2019 Prima vacanță pe cont propriu – la Atena — scris în 29.09.19 de ANILU din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Nov.2018 Atena, încă o dorință împlinită — scris în 10.04.19 de Aurici din BUCUREşTI - RECOMANDĂ