Dupa un sejur odihnitor pe Insula Aegina, am rezervat 2 zile pentru a "gusta" putin in Atena.
Prima impresie pe care am avut-o, inca de cand ne-am coborat de pe ferry-boat in Pireu, a fost de: multa mizerie, multi oameni necajiti pe strazi si graffiti peste tot. Aceeasi imagine am gasit-o si in Piata Omonia, acolo unde aveam cazarea, la hotelul Elite, un hotel ieftin dar curat.
Dupa ce ne-am dezmeticit, am plecat pe jos catre Monastiraki, care este aprope, unde am inceput sa vedem si Atena autentica: cu stradute pline de magazine si taverne, inconjurate de vestigii istorice.
Am vizitat: Plaka, Syntagma - schimbarea garzii, Gradina Nationala, etc
A doua zi aveam rezervat pe net "Athens Free Tour", incepand cu ora 9:45 din fata Arcului lui Adrian. Va sfatuiesc sa faceti acest tur, deoarece in aproape trei ore va trece in reviusta destul de bine, principalele obiective din Atena.
Trimis de eraos in 28.09.16 09:23:45
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (eraos); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@eraos:
”acolo unde aveam cazarea, la hotelul Elite, un hotel ieftin dar curat.
Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.
Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.
În plus, dacă vreodată vei solicita informaţii aici, pe sait, cei care îţi vor răspunde o vor putea face cât mai adecvat "profilului" tău turistic (funcţie de locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)
Poţi folosi linkul SCRIE IMPRESII (se deschide într-o fereastră nouă)
Cum ati ajuns in piata Omonia, hotelul la care am facut rezervare e in aceeasi zona. Poate aveti informatii cum se ajunge de la aeroport la Piata Omonia.
Multumesc!
- Dec.2022 Atena la inceputul lui decembrie 2022 — scris în 19.12.22 de melena din BRăILA - RECOMANDĂ
- May.2022 Atena — scris în 25.05.22 de irina2015 din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Dec.2021 Atena. 8500 ani de civilizatie — scris în 19.02.22 de ovidiuyepi din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Nov.2019 Atena în noiembrie — scris în 18.11.19 de gigigigi din ALEXANDRIA - RECOMANDĂ
- Oct.2019 La pas prin Atena — scris în 06.11.19 de Nico15 din SAN JOSE COSTA RICA - RECOMANDĂ
- Sep.2019 Prima vacanță pe cont propriu – la Atena — scris în 29.09.19 de ANILU din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Nov.2018 Atena, încă o dorință împlinită — scris în 10.04.19 de Aurici din BUCUREşTI - RECOMANDĂ