Vacanta reusita...
Italia a avut dintotdeauna cu ce sa isi farmece vizitatorii. Orasul Cervia nu face nici el exceptie de la regula. Amplasat de-a lungul coastei Marii Adriatice, in zilele noastre Cervia este o foarte cunoscuta statiune caracterizata de plaje cu nisip fin si hoteluri si servicii excelente.
Din oferta foarte bogata de hoteluri si posibilitati de cazare, alegerea mea finala a fost Hotelul Universal. Am fost placuti impresionati de camerele de hotel care erau spatioase, curate si create pentru confort. Restaurantul hotelului curat si acesta, mancarea fiind pe masura asteptarilor mele. Am avut bilet in regim Pensiune Completa - bauturile alcoolice, non-alcoolice nu erau incluse, achitand toata suma pe ceea ce am consumat la receptie la sfarsitul sejurului.
(90% din personal este roman... e o usurinta sa te descurci in alegerea servirii mesei)
Noaptile in Cervia nu se termina pana dimineata... Toate serile le-am petrecut in barurile si discotecile din Milano Marittima, Cervia, Pinarella şi Tagliata. Sunt pline de viata si am avut parte de o atmosfera incediara... nu am avut timp sa ne plictisim.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (allina); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.25036359 N, 12.36524105 E - neconfirmate încă
0% la satisfactia privind serviciile nu cumva este o greseala? Din continutul review-ului nu reiese acest lucru...
Iti pot corecta daca este o eroare...
100 %... graba strica treaba
Va rog sa corectati .Multumesc
cum v-ati facut rezervarile si cam care au fost costurile, pt ca si noi am dori in vara sa ajungem in Italia la mare si ne documentam.
multumesc f mult
Am facut rezervarile prin intermediul agentiei si costul a fost de aprox. 600 de euro sejurul de 7 nopti cu pensiune completa.
Multumesc Alina de informatie si foarte multe vacante placute