Am fost la Baile Felix pentru odihna si eventual tratament pentru oasele-mi batrane... pacat de baza de tratament ca hotelul... cred ca de la revolutie nu s-a mai investit nimic; mocheta veche, tocita, instalatia la baie refula si mereu facea balta in fata baii pe hol, nu mai zic de mirosuri... mobilier vechi dar in buna stare totusi; in rest se facea curatenie zilnic, lenjeria s-a schimbat odata /sejur; in privinta mancarii nu am avut obiectii doar ca putea fi mai diversificata. Daca intentionati sa va cazati la Felix, nu mergeti la hotelurile mari, cu aspect de bloc din comunism, cautati ca oferta este generoasa, eu nu am stiut care-i treaba ca nu ma prindeau...
In alta ordine de idei, bazinul cu apa termala din incinta hotelului trebuie platit zilnic sau decate ori iesi/intri (10 ron/persoana) lucru ce nu mi-a parut normal.
Trimis de michirec in 15.10.09 11:58:23
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BĂILE FELIX / '1 MAI'.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (michirec); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 46.98250000 N, 21.98555600 E - neconfirmate încă
- Jul.2009 7 nopti la Hotel Unirea — scris în 02.04.12 de mereuinvacanta* din RESITA
- Jul.2009 Merge — scris în 04.07.10 de puiu din RESITA - RECOMANDĂ