Cazarea a fost OK, personalul civilizat. Am ajuns fara rezervare si am primit camera cu vedere la mare (la cerere).
Dar piscina nu avea apa, n-a avut in nici una din cele 4 zile cat am stat acolo, n-am intrebat motivul, ca nu prea ne interesa dar un punct in minus, probabil am fi folosit-o daca ar fi fost apa.
Micul dejun bufet nu ne-a placut. Am mai fost si prin alte parti in Ro (ca sa nu comparam cu ce e afara) si a fost mai bine. Nici calitativ, nici ca nr. de optiuni.
Dupa ce ca erau doar cateva sortimente de mancare, intr-una din zile nici macar nu au avut unt, de baza pentru noi, ca era exclus sa-i dau copilului parizer. Mai aveau gem de caise, lapte, telemea, cascaval, castraveti, rosii si omleta. A, si paine si iaurt intr-un cofer.
Nu cred ca mai mergem acolo, adica putem testa si alte locatii in aceeasi categorie de pret.
Trimis de pisi in 01.09.12 18:12:58
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în EFORIE NORD.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (pisi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
nu este o greseala? 5100 ron/3 nopti? Nu-i cam mult?
- -
NOTA WM: am modificat, probabil ca este vorba de 510 RON
- Jul.2022 O vacanta reusita — scris în 04.07.23 de beatricecio din RAMNICU VALCEA - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Concediu ratat si bani aruncati in vant — scris în 31.07.22 de ux126335 din BAIA MARE - nu recomandă
- Dec.2019 Un eșec total — scris în 11.08.20 de Toma cosmin din BUZăU
- Aug.2019 Hotel Union, ora exacta a litoralui romanesc — scris în 02.09.19 de Florin Dany din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Hotel Union — scris în 05.09.18 de reka16 din ORADEA - RECOMANDĂ
- Aug.2018 O vacanță așa și așa — scris în 23.08.18 de AndreiSV din BACăU - RECOMANDĂ
- Aug.2018 3 stele căzătoare... — scris în 11.08.18 de Maricriss din IAşI - nu recomandă