Taverna Pirofani - Sarti
Dupa ce ne-am hotarat sa mergem sa mancam, am mers la unul din restaurantele de langa plaja unde meniul era saracacios si preturile mari, am luat totusi o supa de pui (in meniu scria supa de carne) pentru fetita, supa care avea defapt un gust neplacut de carne de oaie, am intrat pe net sa caut un loc cu aprecieri mai bune si am gasit Taverna Pirofani. A urmat o discutie mai aprinsa cu sotia deoarece era impotriva faptului ca aleg pe baza parerii unor oameni, ca gusturile difera...
In final am mers la aceasta taverna, ceea ce s-a dovedid o decizie foarte buna. Mancare goarte buna la preturi decente.
Eu am comandat o supa de peste (foarte buna) si un mix de fructe de mare (9 euro, de asemeni foarte bun), cumnatul meu a luat niste cartofi cu branza si bacon la 5.5euro facuti in vas de lut la cuptor de al carui gust a fost chiar impresionat.
A fost o masa imbelsugata pentru 4 adulti si 2 copii (cu startere, cel putin un fel de mancare de fiecare persoana, bauturi si 2 cafele) care a costat in jur de 81 de Euro.
Multumita acestei taverne nu am dat satisfactie sotiei de a avea dreptate :)))
Trimis de I&G in 26.07.17 21:27:56
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: Thassos, Santorini, Naxos, Kavala
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (I&G); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Frumos scris, utile informatiile. Cred ca satisfactia mai mare a fost nu mancarea gustoasa, nu preturile decente ci faptul ca sotia nu a avut dreptate.
La pomul laudat...
Asa aflasem si noi, ca taverna "Piromanis" dupa cum am botezat-o, e teribila.
Numai ca la noi nu a fost asa.
Servirea de proasta calitate, rece si sec, mancarea... un pastisio de ieri, un peste destul de bine facut insotit de cartofi la cuptor reci, o salata minsucula, tsipouro nu se poate fi servit decat la 200 ml nu la 100, de parca era doza capsata.
Nu recomand. In schimb recomand Argiris pentru mancare si Kostas pentru localizare.
La randul meu am primit recomandarea de la colega noastra Diana: https://www.forum-hotel.ro/user9.php?uid=27929
- Aug.2024 [Restaurant Argiris] Deliciu si relaxare — scris în 02.09.24 de Marius84 din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Sep.2023 [Restaurant Argiris] O tavernă bună pe o plajă minunată — scris în 19.03.24 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Aug.2021 [Taverna Kotsaris] Kotsaris, recomand — scris în 14.08.21 de Nasshu din BASCOV [AG] - RECOMANDĂ
- Aug.2021 [Taverna Ta Vrahakia] Ta Vrahakia, o experiență culinară neplăcută — scris în 13.08.21 de ux121873 din BEREGSAU MARE - nu recomandă
- Jun.2019 Mergi in Sarti? Iata ce trebuie sa stii despre mancare si restaurante — scris în 29.06.19 de Anduise din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2018 [Taverna Ta Vrahakia] Vrahakia ne-a cucerit — scris în 24.05.19 de baby eyes din ORășTIE [HD] - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Taverne in Sarti si imprejurimi — scris în 11.09.16 de Chloe din BUCURESTI - RECOMANDĂ