Irini's KAMARI - Superbă tavernă tradițională greceasca
Amplasată pe plaja din Kamari, este o tavernă cu tradiţie în Santorini. Printre primele taverne deschise în Kamari. Mama Irini, o băbuţă haioasă foc, stătea pe un scăunel şi superviza activitatea.
Mâncarea este delicioasă! Am mâncat de mai multe ori la acest restaurant și de fiecare dată am încercat un nou fel de mancare. Toate au fost excelente! Miel kleftiko, carne de vită în vas de lut, musaca, fava, legume la grătar, creveți saganaki, vinete saganaki, homar (oh, homarul...), totul a fost uimitor!
Ospătarii sunt foarte prietenoşi și distractivi, cunosc foarte bine meniul şi ce să recomande. Vinul alb al casei este foarte bun, chiar și desertul din partea casei este foarte bun!
M-am bucurat, de asemenea, să aud doar muzică traditională greceasca la acest tavernă. O recomand cu căldură celor care iubesc mâncarea grecească sau care doresc să o încerce pentru prima dată!
Trimis de Lullaby in 08.07.14 16:10:28
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Lullaby); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Sep.2023 [Taverna Simos [Firostefani]] Taverna Simos, exact pe gustul nostru! — scris în 17.10.23 de irinad din TâRGOVIșTE - RECOMANDĂ
- Aug.2023 [Taverna Sellada [Kamari]] Taverna Sellada — scris în 01.08.23 de adrian_brt din VOLUNTARI [IF] - RECOMANDĂ
- Sep.2020 Unde, ce şi cum am mâncat în Santorini — scris în 02.02.21 de irinad din TâRGOVIșTE - RECOMANDĂ
- Jul.2019 [Taverna Amelia [Kamari]] Taverna Amelia Kamari — scris în 26.07.19 de tony67ro din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2019 In sfarsit, Santorini! (3) — scris în 24.07.19 de DOINITA din BOTOșANI - RECOMANDĂ
- Sep.2018 Experiența noastră gastronomică în Santorini [coasta vestică] — scris în 14.12.18 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Sep.2016 Unde mâncăm în Santorini? — scris în 13.09.16 de msnd din BUCUREșTI - RECOMANDĂ