Complex Turistic Casa Lăzăroiu - Restaurant
Vreau sa subliniez ca am fost doar la restaurant, nu m-am cazat aici.
Weekendul trecut am fost pe Transfagarasan si pe drum am zis sa oprim sa bem o cafea, am vazut restaurantul si am intrat; Inauntru, mirosea bine arata destul de bine, o inbinare de stil rustic - elegant si piscina. Am zis sa comandam si o ciorba apoi la felul doi am ales peste.
Ciorba a fost bunicica - din meniu avea vreo trei tipuri de ciorba, de fapt era aceeasi ciorba de legume si schimba carnea, ceea ce e este o practica obisnuita.
Ciorba ni s-a parut acceptabila insa pestele... unchiul meu care e pescar amator l-a mirosit pe toate partile l-a gustat si a dat verdictul: nu e stricat insa e vechi, prea vechi si nu l-am mai mancat.
I-a atras apoi usor atentia ospataritei ca pestele e prea vechi si nu i-l putem manca iar aceasta l-a luat si a plecat cu el fara sa zica nimic.
Dupa ce am terminat masa, am cerut nota, am pus banii in ea si ospatarita a venit la noi sa ne spuna ca nu are sa ne dea (tot) restul... jenant, am plecat cu un gust amar.
Trimis de marcval in 21.09.17 14:14:35
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TRANSFĂGĂRAȘAN.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (marcval); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Zoazore:
Da, am platit si pestele.
Ulterior am fost contactat de proprietara localulului care si-a cerut scuze pentru cele intamplate si a spus ca ne mai astepata pentru a ne schimba impresia.
Asa ca las la latitudinea fiecaruia daca sa mearga sau nu acolo, cel putin am observat ca exista bunavointa pentru a face lucrurile mai bune.
- Mar.2024 [Restaurant complex turistic Păstrăvăria Albota [Arpașu de Sus,SB]] O cafea cu parfum de prietenie — scris în 02.04.24 de Zoazore din BRăILA - RECOMANDĂ
- Mar.2024 [Restaurant complex turistic Păstrăvăria Albota [Arpașu de Sus,SB]] La poalele Munților Făgăraș — scris în 17.03.24 de hd88gsg din HUNEDOARA - RECOMANDĂ
- Jul.2021 [Restaurant cabana La Cetate [Căpățâneni, AG]] La Cetate, Restaurantul lui Vlad Țepeș de lângă Cetatea Poenari — scris în 06.08.21 de mprofeanu din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Jan.2021 [Restaurant complex turistic Păstrăvăria Albota [Arpașu de Sus,SB]] Am mâncat bine la Albota — scris în 10.05.21 de zlatna din RâMNICU VâLCEA - RECOMANDĂ
- Jul.2020 [Restaurant complex turistic Păstrăvăria Albota [Arpașu de Sus,SB]] De la fermă în farfurie — Albota restaurant-păstrăvărie — scris în 15.10.20 de BOGDAN DSN din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2020 [Restaurant complex turistic Păstrăvăria Albota [Arpașu de Sus,SB]] Păstrăvăria Albota, un loc unde vom reveni cu plăcere — scris în 10.08.20 de Floryn81 din RâMNICU SăRAT - RECOMANDĂ
- Oct.2019 [Restaurant complex turistic Păstrăvăria Albota [Arpașu de Sus,SB]] Păstrăvăria Albota, locație și mâncare excepțională — scris în 13.11.19 de Dana2008 din TîRGU MUREş - RECOMANDĂ