Complex turistic Albota [Arpaşu de Sus] // O oaza de liniste
Din pacate nu am stat decat o zi, dar am poposit aici la insistenţele sotului meu care fusese la un teambuilding si caruia i-a placut la nebunie. In special mi-au placut preparatele culinare, file de pastrav, pastrav afumat, carnati afumati etc, toate preparate in casa. Nu va inchipuiti ca am mancat toate acestea acolo, am luat la pachet.
Preturi destul de mari, nu stiu preturile de la cazare, dar mancarea destul de scumpa, dar eu zic ca se merita. Ospatarii foarte serviabili si amabili. Cei care au mai mult timp de stat, pot face plimbari pe jos sau cu atv-ul. Aveti la dispozitie o sala cu diverse jocuri, daca vremea e urata afara. Se poate pescui (pestele pescuit se plateste) si se poate calari (inclusiv ponei pentru copii).
Eu zic ca e o destinatie foarte frumoasa pentru un weekend relaxant.
Trimis de lia_popescu in 22.02.10 09:36:57
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TRANSFĂGĂRAȘAN.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (lia_popescu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat, la reorganizare, în rubrica «Unde mâncăm în zona Făgărașului?» (nou-creată, între timp, pe sait)
- Mar.2024 [Restaurant complex turistic Păstrăvăria Albota [Arpașu de Sus,SB]] O cafea cu parfum de prietenie — scris în 02.04.24 de Zoazore din BRăILA - RECOMANDĂ
- Mar.2024 [Restaurant complex turistic Păstrăvăria Albota [Arpașu de Sus,SB]] La poalele Munților Făgăraș — scris în 17.03.24 de hd88gsg din HUNEDOARA - RECOMANDĂ
- Jul.2021 [Restaurant cabana La Cetate [Căpățâneni, AG]] La Cetate, Restaurantul lui Vlad Țepeș de lângă Cetatea Poenari — scris în 06.08.21 de mprofeanu din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Jan.2021 [Restaurant complex turistic Păstrăvăria Albota [Arpașu de Sus,SB]] Am mâncat bine la Albota — scris în 10.05.21 de zlatna din RâMNICU VâLCEA - RECOMANDĂ
- Jul.2020 [Restaurant complex turistic Păstrăvăria Albota [Arpașu de Sus,SB]] De la fermă în farfurie — Albota restaurant-păstrăvărie — scris în 15.10.20 de BOGDAN DSN din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2020 [Restaurant complex turistic Păstrăvăria Albota [Arpașu de Sus,SB]] Păstrăvăria Albota, un loc unde vom reveni cu plăcere — scris în 10.08.20 de Floryn81 din RâMNICU SăRAT - RECOMANDĂ
- Oct.2019 [Restaurant complex turistic Păstrăvăria Albota [Arpașu de Sus,SB]] Păstrăvăria Albota, locație și mâncare excepțională — scris în 13.11.19 de Dana2008 din TîRGU MUREş - RECOMANDĂ