BUN
Mancare buna pentru o seara rece
Gazda noastra (de la pensiunea CATS) ne-a indrumat catre acest restaurant, situat in centrul localitatii, chiar la strada principala.
Este micut, are 8 sau 9 mese dintre care 3 sau 4 intr-o terasa, inchisa acum. La ora 17 era plin, am gasit ultima masa libera.
Atmosfera de local mic de tara, incalzire cu un mic semineu, muzica sarbeasca in surdina.
Am mancat peste, un salau proaspat prajit si o portie (de trei felii) de somn, fiecare cu o salata de cartofi (cartofi fierti apoi caliti cu ceapa), plus o apa plata si o salata sarbeasca au costat circa 2500 dinari, adica putin peste 100 lei.
Am asteptat cam mult dupa mancare, iar salata de cartofi era rece, de aceea am scazut notele.
Pretul la mancare a tot crescut in Serbia, cred ca anul trecut astea ar fi costat 70-80 lei maxim.
Trimis de dartax in 12.11.24 11:39:39
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SERBIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (dartax); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Nov.2019 [Restaurant Lepenska Ribica (Donji Milanovac)] O gustare cam pe fugă la Restaurant Lepenska Ribica (Donji Milanovac) — scris în 24.01.20 de Dragoș_MD din FRUMUşANI [CL] - RECOMANDĂ
- Apr.2019 [Kafana Zlatna Ribica] Restaurant Zlatna Ribica Golubac — scris în 30.04.19 de adighh din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Jun.2018 [Restaurant Lepenac, Donji Milanovac] Lepenac, un festin regal — scris în 02.11.18 de krisstinna din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Apr.2018 [Restoran Krajina SSSS [Kaluderovo]] Mâncare sârbească bună — scris în 08.05.18 de ungureanica din REșIțA - RECOMANDĂ