'La Mama Uta' / Mancare multa si ieftina
La recomandarile voastre am reusit si eu sa ajung la Restaurantul Mama Uta. Am ales sa luam cina aici in ziua de Pasti.
Restaurantul este situat la intrarea in Garda, pe partea dreapta, cum vii dinspre Arieseni, e imposibil sa nu-l vezi si sa treci pe langa el. Puteti lua reper partia de schi, care este chiar acolo.
Ne-am asezat la o masa pe terasa, era destul de cald afara. Inauntru nu stiu daca era lume, dar afara erau ocupate aproape toate mesele.
Ce-am mancat? Pe prima pagina din meniu erau trecute vreo 5 sau 6 variante. Asa si erau numerotate: Varianta 1,2, 3... Eu mi-am ales varianta 4 parca, ciorba de legume, piept de pui la gratar, salata si clatite ca desert. Sotul a ales varianta 2 care continea ciorba de burta si ceafa la gratar cu cartofi prajiti.
Am asteptat ceva timp pana ni s-a luat comanda. Cred ca am stat vreo 20 de minute, dar nu aveam unde sa mergem. Pana la urma, chelnerul vazand ca deja nu mai am rabdare si ca m-am uitat mai urat la el, a devenit foarte amabil si spunea ca in cel mai scurt timp mancarea va fi pe masa. Asta dupa ce a vazut ca eram cu copil. A spus ca ne intelege, ca si el a trecut prin asa ceva.
De ce nu am plecat? A fost o placere sa stam, mai ales ca era un mini loc de joaca, era si o masinuta electrica si un catel pus pe sotii, un buldog francez. La el in tarc era plin de jucarii. O jumatate de ora a fost distractia fiului meu, apoi s-a plictisit si a trebuit sa ne plimbam. Eu si sotul faceam cu schimbul. In timp ce asteptam sa ne vina mancarea, plimbandu-ne pe langa restaurant, am descoperit si cateva miticare, daca le pot spune asa, masini electrice, cu care turistii pot face plimbari. Chiar langa ele era si anunt cu nr de telefon. Asta este in apropierea partiei, pe malul Ariesului. Mai multe detalii nu stiu sa va dau.
Mancarea a fost buna si multa, nu am reusit sa consumam tot. Chelnerul razand ne-a intrebat: "Asa-i ca desertul il punem la pachet? " Jumatate din mancare acolo a ramas, cu toate ca sotul e un gurmand, nici el nu a reusit sa manance tot.
Pe langa faptul ca am fost serviti cam incet, ne-am simtit bine, a fost frumos, mi-au placut acele mese si scaune masive de pe terasa.
In restaurant o solista de muzica populara tot facea repetitii. Cred ca seara a fost ceva spectacol.
Pentru ce am consumat, am achitat 60 lei, o varianta fiind 25 lei, adica 50 lei, la care se adauga vreo 7 lei limonada si apa.
Si eu va recomand acest restaurant, dar sa va inarmati cu rabdare.
Trimis de Alina Morar in 17.05.11 08:45:46
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Alina Morar); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Alina Morar, nu avem motiv sa retragem punctele standard, articolul va primi votul siteului.
Ok. Si muzica e... OK "Tucu-i ochii! "
Multumesc.
Poate n-ar fi fost rau sa dai o nota si pentru servicii, avand in vedere ca ati asteptat ceva pana a fost luata comanda, ar completa media restaurantului, nu?
Pai... sa vedem... e greu pana ce se ia comanda, apoi totul decurge destul de repede si pana la urma acel chelner a fost foarte amabil si glumet. M-am enervat mmai mult din cauza copilului.
Hai sa fie 80%.
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Unde mâncăm în zona Gârda?, GÂRDA DE SUS [AB]" (deja existentă pe sait)
- Feb.2024 [Restaurant pensiunea Mama Uța] Dezamagitor — scris în 04.02.24 de Roxana35 din ARAD
- Jul.2023 [Autoservire La Marian [Dobrești]] Autoservire "La Marian" — scris în 17.11.23 de Chloe din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2021 [Restaurant pensiunea Mama Uța] Dezamagire totala — scris în 24.08.21 de ux122129 din BUCUREșTI
- Aug.2020 [Restaurant pensiunea Mama Uța] Dezamagire totala Restaurant Mama Uta -Garda de Sus — scris în 17.08.20 de ciprian.mada din PALEU [BH] - nu recomandă
- Jul.2020 [Restaurant pensiunea Mama Uța] Evitați să mancați la celebra„Mama Uța'! — scris în 15.07.20 de ileana20 din BALOTEşTI [IF] - nu recomandă
- Aug.2019 [Restaurant pensiunea Mama Uța] Uța — scris în 11.05.22 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 [Restaurant pensiunea Mama Uța] Dezamagire totala Restaurant Mama Uta -Garda de Sus — scris în 11.08.18 de Cla123 din BUCUREşTI