Dupa multe zile de ploaie si frig insfirsit vreme calda si frumoasa. Unde mergem, ce facem?
Ne cerem la serviciu, plecam pe la ora 14, luam masina, dam jos capota si tusti la destinatia noastra preferata. Citisem cu o zi inante de o oferta a lor si anume se numeste ,,Waffeltag"... sorry, nu pot traduce. Se numesc cumva goufre - nu stiu. Am sa atasez o poza cu oferta. Oferta o puteti vedea si pe pagina lor de web si suna cam asa: 4,90€ - mergi si-ti iei de cite ori vrei. Goufre-le se pregateau proaspete in fata ta, in aer liber iar frisca si dulceata calda de cirese se afla intr-o cratita pe masa de linga.
Ptr. goufre am mers dar am aterizat la altceva si anume am luat un peste iar sotia doar salata. Personal mi-am mai facut cinste si o bere tulbure - mica din cauza soferiei.
la urma am mai facut si o plimbarica mica ca sa fac ceva poze - unele le vedeti atasate aici.
Ce vreau sa va spun cu aceste randuri? Daca sunteti cumva prin zona NU ezitati sa vizitati acest loc frumos.
Din pacate locatia nu ofera si cazare dar in schimb mancarea e de nota 10!
Trimis de Michaell in 15.04.15 20:17:39
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GERMANIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Michaell); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Michaell: fericitule! ???? eu unul nu am curaj sa beau nici macar berea aia mica! ????
@iulian68 - De cand e nevoie de curaj pt. a bea o bere... - )
Glumesc desigur. Stiu ca in Romania legea e putin mai aspra si nici nu vreau sa ma arunc de partea celora care consuma alcool la volan dar cred ca o bericica mica mititica merge. Sau bei tu si conduce sotia- asa procedez eu in Romania.
@Michaell: nevasta-mea nu are carnet! Asa ca poate sa bea ea! ????????????
- Nov.2014 Să mâncăm la Atschel! — scris în 27.01.15 de AleDia din SIBIU - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Schmelz-Mühle [Lollar-Salzböden] - Natură și mâncare bună — scris în 12.06.14 de Michaell din HONOLULU - RECOMANDĂ
- Dec.2011 Revelion in Jazz Keller — scris în 25.01.12 de noriega din BUCURESTI - RECOMANDĂ