Restaurant Happy din Varna – altă verigă a lanțului

Ajunși în Varna cu prilejul vizitării submarinului „Slava” (vezi impresii) am decis să „vizităm” un local aparținând lanțului bulgăresc de restaurante Happy Bar & Grill. Restaurantele Happy sunt prezente în Sofia (11), Plovdiv (5), Varna (3), Burgas (2), Ruse (1) și Sandanski (1).
Vizită: august 2025
Adresă: Sea Garden, Pristanishten kompleks Odesos, Varna
Web: happy.bg/en/restaurants/4 ... rska-gara-varna
Urmând indicațiile aplicației de navigație am ajuns la Happy Port trecând pe lângă frumoasa gară a orașului, monument istoric ridicat la începutul secolului al XX-lea. În zona portului se intră într-o parcare imensă, fiind disponibile câteva sute de locuri, acces cu barieră, contra cost (parcă vreo 2 leva/oră).
Restaurantul din port este format dintr-un salon interior (împărțit în vreo 3 zone) și o terasă exterioară, fiecare din cele două spații având circa 120 de locuri. Am pătruns în interior, am fost preluați de o domnișoară care ne-a condus la o masă în zona de nefumători, climatizată (afară era foarte cald). Am avut noroc că am găsit masă liberă în interior, fiind trecut puțin de ora 12.00, pe la ora 14.00 deja așteptau mai multe persoane la coadă în fața ușii (deși mai erau mese libere pe terasa exterioară, copertinele nu erau desfăcute, toți căutau spațiile climatizate).
Interiorul e decorat în stil industrial modern cu nuanțe marine, doar ne aflăm în port: împletituri decorative din frânghii, corpuri de iluminat atârnate de frânghii, pânze întinse sub tavan. O chelneriță ne-a adus imediat meniurile colorate (clasic, sezonier, sushi, băuturi) cu text bilingv (bulgară/engleză). Găsiți varianta online aici: happy.bg/en/restaurants/view/4.
Am comandat o limonadă de 1 litru de mango și zmeură (12,99 leva/6,64 E), o cafea espresso (3,89 leva/2,04 E), bere (5,99leva/3,06 E/ 500 ml), o supă de pui (7,49 leva/3,93 E) cu trei pâinici Happy cu unt și ierburi plus parmezan (4,39 leva/2,30 E), o porție de crispy fettaki fish (16,49 leva/8,43 E), una de chicken sticks with french fries (14,99 leva/7,66 E) și chicken tenderloins cu legume la grătar și cartofi (16,49 leva/8,69 E).
Preparatele comandate au fost aduse în circa 20 de minute (cele principale), fierbinți, aspectuoase. Supa de pui a fost încărcată de fâșii de carne, salata cu pește pane delicioasă, cele două porții cu carne de pui la fel de gustoase.
Plata se poate face cash sau cu cardul, nota de plată fiind prezentată online pe un terminal unde se alege și valoarea tipsului. Am primit cărți de vizită și bomboane personalizate.
Recomand restaurantele din lanțul Happy Bar & Grill din Bulgaria, o experiență plăcută, servire rapidă, preparate gustoase, prețuri decente. Alegeri inspirate!

- Utilizatoriii LOGAȚI văd o versiune cu mai puține reclame
Trimis de tata123 🔱 in 07.09.25 20:07:18
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (tata123 🔱); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ”
- Dec.2023 [Restaurant Staria Chinar / Port Varna] Mâncare bună, ambianță plăcută în port la Varna — scris în 09.12.23 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Dec.2022 [Restaurant Monkeys] Decoruri haioase, priveliște de vis și mâncare bună — scris în 18.12.22 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Oct.2020 Câteva restaurante bune în Varna și împrejurimi — scris în 26.02.21 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Oct.2020 [Mehana Kashtata] Mehana Kashtata - unde am mâncat în Varna — scris în 31.01.21 de mprofeanu din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2012 Câteva locuri de luat masa în Varna (şi nu numai) — scris în 24.07.12 de Dragoș_MD din FRUMUşANI [CL] - RECOMANDĂ
- Apr.2010 'Happy' in Varna — scris în 05.05.10 de magdalena din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- May.2009 Captain Cook - cele mai renumite restaurante pescaresti din Bulgaria — scris în 13.04.10 de cosminp din BUCURESTI - RECOMANDĂ