GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
O masă gustoasă în Fischerviertel la restaurantul Zur Zill
![](/images/printer_off_32.png)
Am fost acolo cam acum un an în urmă, dar cum anul trecut a fost unul destul de greu și complicat pentru mine, multe au rămas nepovestite...
De asta și încep cu partea mai ușoară, despre mâncare, că articolul despre oraș va dura ceva mai mult până-l „screm”.
Bun; revenind, hai să spun cum a fost la restaurant.
Tot umblând eu o zi-ntreagă pe jos prin zonele istorice de o rară frumusețe ale orașului natal al lui Einstein, mă lovi o foame din aia sănătoasă, așa că am decis pe loc, văzând o ofertă gen „ciorba zilei” să iau loc la una dintre mesele acelei cârciumioare și să cer și eu o porție.
Restaurantul e pe malul unui afluent al Dunării, în inima zonei numită Fischerviertel (cartierul pescarilor), într-o clădire ce dăinuie acolo de pe la jumătatea veacului XIX. Are mese și afară, dar fiind o zi cam friguroasă, am preferat să stau înăuntru. Aici sunt două niveluri, la parter și la demisol (un fel de fost beci, cu ziduri groase din cărămidă) - am ales să stau la parter, aici era și semnal la telefon (în „beci” - nada!).
Imediat a venit o doamnă să mă întrebe ce doresc și am comandat supa cu tăieței de casă din meniul zilei și o porție de ștrudel cu mere și înghețată de vanilie, iar la final am luat și o cafea.
Serviciul a fost foarte prompt, mâncarea gustoasă și cu porții mari, prețul... mna, ca pentru nemți, dar nu exagerat. Cred că nu am dat mai mult de 15 € pe toate cele de mai sus.
De lăudat pentru lista cu multe feluri de mâncare locale, tradiționale.
Trimis de Dragoș_MD in 07.02.18 12:05:33
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GERMANIA.
3 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Dragoș_MD); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
![](https://amfostacolo.ro/FOTO/GENUINE/d023/23419/187_84463_5.jpg)
ECOURI la acest articol
3 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecție.
Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.
(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)
@Dragos: Curiozitate: taiteii erau asa cum se fac la noi? sau era de fapt un fel de clatita taiata suvite subtiri? pentru ca din poza cam asa pare si cam asa ceva am mancat si eu. Mi s-a parut putin ciudat dar interesant.
Sa-ti fie de bine, felicitari, votat cu mare drag, chiar daca mai tarziu... dar si tu ai scris mai tarziu asa ca suntem chit
@mishu: așa cum spui tu. Da' erau buni. Săru' mâna de vizite.
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Aug.2019 [Restaurant und Bar Zur Zill] In cartierul pescarilor dar nu ca pescarii ci savurand o bere - Restaurant “La Zill” — scris în 28.11.20 de mishu din BUCURESTI - RECOMANDĂ