pe data de 30.04.2019 am fost sa mananc la acest local, unde fetele de masa erau rupte, paharele pe care le-am primit 2 dintre ele au fost ciobite si pline de pete.
Mancarea 0, mancarea haiducilor sau cv de genu 40 lei = 1 carnat taiat in 2 bucatele, si 2 bucati de kaizer de la magazin doar astea erau considerate carne, ca restu era mamaliga si muraturi, pe cand o tochitura moldoveneasca la 22-24 lei avea mult mai mult decat am avut eu la 40.
Conducerea restaurantului nu a facut nimic in legatura cu asta, vor numai profit, nu au incercat sa aplaneze conflictul, raspunsul managerului a fost: "daca paharele sunt ciobite trebuia sa cereti altele" Acesta nu este raspuns de 4 stele, [...].
Voi posta pe toate paginile despre acest local imputit.
Trimis de .ioan. in 02.05.19 09:45:09
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (.ioan.); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Unde mâncăm în Putna?, PUTNA" (deja existentă pe sait)
Recomandările referitoare exclusiv la restaurantul unei unităţi de cazare NU se încarcă la rubrica de cazare respectivă, ci la rubrici de tipul "Unde mâncăm în zona X (sau similare)"
Conform politicii saitului, seturile de impresii cu evaluări "zero peste tot" sunt publicate FĂRĂ NOTE, fiind considerate scrise (prea) la supărare, lipsite probabil de minima obiectivitate aşteptată.
Daca doreşte, autorul poate reveni asupra evaluărilor, fie prin intermediul linkului EDIT IMPRESII (dacă articolul nu este încă publicat), fie scriind un ecou în care specifică noile evaluări (dacă timpul alocat editării a expirat)
- Jun.2021 [Restaurant Șemineu] La Șemineu, în buza Putnei — scris în 09.07.21 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2014 [Restaurant pensiune Mușatinii] Unde mancam in Putna? - Pensiunea Musatinii — scris în 05.09.14 de Dan&Ema din BUCURESTI - RECOMANDĂ