Aflandu-ne pe o plaja superba din Kalogria, dupa-amiaza am cautat o taverna unde sa ne racorim si sa gustam preparatele traditionale grecesti.
La intamplare, dar si pentru faptul ca era aproape de plaja, am ales terasa Mango (cea lipita de Hotel Mango). Privelistea era superba, iar terasa frumos amenajata.
Inca neinvatati cu portiile imense din Grecia, noi, 4 adulti si 2 copii, am comandat ca niste gurmanzi ce suntem salate (chef si greek – 6 E fiecare), pui cu sos alb (8 E), sardine pe gratar (7 E), Kalamar (8 E), apa plata (1E sticla de 0,75) si paine (1 E cosul). Am atasat si fotografii cu meniul pentru cei interesati.
Comanda a venit relativ repede - aproximativ 10 minute.
Totul a fost delicios! Dupa ce ne-am ghiftuit de-a binelea, ospatarul a ridicat “urmele” si a adus un platou imens cu pepene galben si rosu, persici si cirese.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (silvia tudoran);
în lipsa unor alte precizări explicite,
ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări
din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă, format SLIDE)
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc
folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS
în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare
sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs,
folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: