Hilde's Residence
Urmare a celor citite aici, am purces in Gura Humorului, la o temperatura de -10 C pentru a merge la Piscina din complexul Arinis. Voi scrie si despre asta un review.
Se ajunge la locatie pe o straduta pe dreapta dupa ce treci podul peste raul Humor (au avut simtul umorului ca au pus semafor pe pod, stai la semafor pe pod) strada se numeste Sipotului si gasiti aceasta pensiune la nr. 2.
Probabil din cauza frigului, sau poate ca eram in mijlocul saptamanii (24 ianuarie) la ora 12 cand am ajuns eram singurii client in restaurant.
Am fost evident serviti cu prioritate, mancarea a fost buna dar nu pot sa spun ca m-a dat peste cap.
Am servit impreuna cu sotia urmatoarele: eu bors de sfecla rosie, muschi de vita la gratar cu legume la gratar, salata de muraturi si la desert strudel cu mere si nuca, iar sotia supa crema de rosii, piept de rata cu cartofi rozmarin si la desert clatite cu branza si smantana, plus o sticla de apa plata la 75 ml.
Totul a costat 137 lei, nu spun ca a fost mult dar nici putin se putea mai bine in ceea ce priveste calitatea preparatelor.
Trimis de scoty in 24.01.18 20:08:35
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (scoty); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@scoty: Semaforul la capăt de pod este pus din 2 motive. 1 - O trecere de pietoni la 5 metri în față ce deservește trecerea dintr-un cartier în altul, inclusiv către unicul Oficiu Poștal. 2 - Din stânga vine o stradă cu sens unic, fără prioritate (normal) față de E. Cât ar aștepta cei care vor să facă stânga de pe străduța aia?
Buna ziua
Ieri am fost la Hilde' s Residence si pot spune ca am fost incantat atat de amenajare interioara cat si de mancare. Am mancat coaste cu cartofi (coaste afumate de casa) si fasole cu carnati. Amandoua foarte bune. Sa nu uit de clatite cu dulceata de portocale, dulceata tot de casa. Si ospatarul a fost foarte amabil. Recomand locatia
- Aug.2023 [Restaurant pensiune Ducatul Bucovinei [Măn. Humorului]] La masă în Ducatul Bucovinei — scris în 26.08.23 de Carmen Ion din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2022 [Autoservire Damone] Autoservirea Damone — scris în 08.06.23 de anka_stefanescu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2020 [Restaurant pensiune Acasă în Bucovina [Păltinoasa]] Hrană bună in natură — scris în 30.07.20 de Coni FotoMedia din SLATINA - RECOMANDĂ
- Jul.2017 [Restaurant pensiune Hilde's Residence] Hilde's Residence poate fi o solutie... — scris în 31.07.17 de DOINITA din BOTOșANI - RECOMANDĂ
- Jun.2017 [Restaurant pensiune Casa Humor] [Casa Humor, Gura Humorului] Superlativ, putin zis — scris în 18.07.17 de nistor1960 din CONSTANţA - RECOMANDĂ
- Jun.2017 [Restaurant pensiune Casa Humor] Casa Humor - mancare delicioasa — scris în 19.06.17 de Bulushika din BACAU - RECOMANDĂ
- Jun.2016 [Cooperativa de piță pe vatră La Bomba] ”Cooperativa de piță pe vatră LA BOMBA” din Gura Humorului — scris în 26.08.16 de Lucien din MIERCUREA CIUC - RECOMANDĂ