Restaurant Toaca Bellevue Hotel - De toata jena
comentariul meu se refera la organizarea de evenimente adica nunti pot spune ca asa ceva nu mi-a fost dat sa traiesc in aproape 50 de ani de participari la astfel de ocazii. Pacat de locatie care este grozava dar la o nunta de duminica spre luni sa pleci acasa la ora 4.15 fara sa fi fost servit cu friptura adica felul principal din 300 de oameni sa servesti 10 portii... no coment eu zic ca daca nu esti in stare sa organizezi un astfel de eveniment nu-ti bate joc de visele unor copii care astepta acest moment unic in viata lor si se straduiesc din toate punctele de vedere atat material cat si emotional respectand intru totul pretentiile materiale impuse de patronul acestei locatii.
Draga domnule patron sa stii ca nimeni din cei care au participat la acest eveniment nu si-a imaginat ca mergand la o locatie de 4**** trebuie sa dea lectii de organizare te asteptai la servicii macar de 3*** nu demne de cea mai aiurea cantina sa tii oamenii 2 ore sa astepte pana vii cu aperitivul rece care peste tot este asezat pe masa cand intra invitatii de fapt sa incepi nunta la ora 22 sa-ti trbuiasca o ora sa aduci o cafea (asa cafea nu prea am baut nu stiam de ce este verzuie credeam ca este ceva ceai mai special) la 24 sa aduci aperitivul cald si tot asa nu ma mai leg ca si la acesta toata lumea cauta sarea si piperul drept dovada nu avea nici un gust... sa amarasti toata familia care nici in cele mai negre cosmaruri nu si-a putut imagina ca i se poate intampla asa ceva.
De aceea am vrut sa scriu aceste comentarii lucru care nu l-am facut in viata mea sa nu mai treaca si alti tineri cu familiile lor prin ce a trecut familia noastra si asculta un umil sfat daca nu esti in stare sa organizezi asa ceva lasa pe altii eu una sper ca competitia sa te elimine usor de pe piata ori sa inveti ca asa cum stii sa ceri pret de pret trebuie sa si oferi ceva nu... servicii frumoase pe diverse site-uri.
Trimis de MARICICA in 23.08.11 16:06:16
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (MARICICA); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Cf regulilor site-ului, impresiile si recomandarile dintr-o experienta la restaurantul unitatii de cazare respective (fara a beneficia de cazare acolo) se incarca la rubrica 'Restaurante din zona X' (unde X = zona in cauza) si nu la rubrica unitati de cazare respective. E de inteles insa ca un membru nou-inscris sa aiba nevoie de un pic de timp pentru a se familiariza cu toate prevederile Regulamentului.
Mutat, la reorganizare, in rubrica "Restaurante, terase Gura Humorului" (deja existenta pe site)
- Aug.2023 [Restaurant pensiune Ducatul Bucovinei [Măn. Humorului]] La masă în Ducatul Bucovinei — scris în 26.08.23 de Carmen Ion din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2022 [Autoservire Damone] Autoservirea Damone — scris în 08.06.23 de anka_stefanescu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2020 [Restaurant pensiune Acasă în Bucovina [Păltinoasa]] Hrană bună in natură — scris în 30.07.20 de Coni FotoMedia din SLATINA - RECOMANDĂ
- Jan.2018 [Restaurant pensiune Hilde's Residence] Hilde's Residence — scris în 24.01.18 de scoty din RO - RECOMANDĂ
- Jul.2017 [Restaurant pensiune Hilde's Residence] Hilde's Residence poate fi o solutie... — scris în 31.07.17 de DOINITA din BOTOșANI - RECOMANDĂ
- Jun.2017 [Restaurant pensiune Casa Humor] [Casa Humor, Gura Humorului] Superlativ, putin zis — scris în 18.07.17 de nistor1960 din CONSTANţA - RECOMANDĂ
- Jun.2017 [Restaurant pensiune Casa Humor] Casa Humor - mancare delicioasa — scris în 19.06.17 de Bulushika din BACAU - RECOMANDĂ