BUN
GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
Una caldă, alta rece, dar per total a fost OK – Restaurant Club Bucovina

28 - 30 martie 2025
Adresa: Bd. Bucovina nr. 174, Gura Humorului, jud. Suceava 72530
Coordonate GPS: 47.55316 N; 25.93258 E
Website: https://clubbucovina.ro/
Telefon: 0751.231.541
Am ajuns la Club Bucovina cu ocazia Întâlnirii Anuale AFA 28-30 martie 2025 din Bucovina. Am luat la restaurantul hotelului prânzul din ziua sosirii, două mic dejunuri şi două cine festive.
Drumul până în Bucovina mi s-a părut îngrozitor de lung, aproape interminabil ☹. Am făcut şapte ore la dus :((, cu o pauză pentru alimentare şi alte două sub cinci minute fiecare pentru alte necesităţi, şi şase ore şi zece minute la întoarcere, cu o singură pauză pentru alimentare şi altele. Incredibil, dar adevărat, din păcate...
Mi-am asumat riscul de a petrece multe ore pe drumurile patriei încă de când m-am înscris, dar în sinea mea am tot sperat că poate nu va fi chiar atât de rău, atât de greu de ajuns, însă m-am înşelat ☹. Recunosc că nu este vinovată Bucovina pentru că se află atât de departe de Bucureşti, ci alţii sunt de vină pentru că încă nu avem o autostradă cap coadă care să lege capitala de Moldova.
Intenţionam să opresc să luăm prânzul undeva pe drum, îmi făcusem temele foarte bine, redusesem lista la două restaurante pentru care aveam recomandări bune şi recente, dar m-am răzgândit pe traseu. Obosisem să tot conduc pe un drum care nu mi-a plăcut niciodată, mă săturasem de toate restricţiile de viteză din toate satele tranzitate, mă uitam cum zboară timpul, la ceas şi la kilometraj, astfel că am „atacat” , din mers, toate rezervele de crănţănele disponibile prin maşină şi nu am mai oprit până la destinaţia finală.
Există parcare proprie gratuită cu foarte multe locuri, fiind exclus să nu găseşti loc.
Am lăsat bagajele în maşină, m-am prezentat în faţa Comitetului de primire aflat la datorie, primele îmbrăţisări şi pupături, mi-am primit ecusonul, paşaportul, ghidul şi programul, am încercat să mă cazez, deşi nu aveam vreo teamă că mi-ar putea „sufla” altcineva camera deja alocată, dar nu am reuşit pentru că nu am avut răbdare, astfel că m-am îndreptat direct spre restaurantul hotelului, foamea atingând cote alarmante. Mă simţeam ca în reclamele acelea la Snickers, parcă nu mai eram eu din cauza foamei =))
Prima impresie la intrarea în restaurant a fost excelentă. Am descoperit un spaţiu interior generos, elegant şi cochet. M-am autoinvitat la masa la care Krisstinna şi Domnul C. aşteptau deja să primească cele comandate. Colega mă lămureşte repede care sunt opţiunile pentru masa de prânz, foarte puţine, trei feluri de ciorbă: rădăuţeană, de burtă şi de legume, cred, şi doar ceafă cu cartofi prăjiţi ca fel principal. Eu aş fi vrut un şniţel, că-mi rămăsese gândul la ce mâncaseră acolo colegii sosiţi de joi şi postaseră cu „sadism” poze pe grupul Întâlnirii, dar... nu s-a putut.
NU am primit un meniu, dar, la cât îmi era de foame şi la cât de reduse erau variantele disponibile, nici nu aveam neapărat nevoie, pentru că nici măcar preţul mâncării nu mă mai interesa, ci doar să comand ceva şi să primesc cât mai repede. Post nu ţineam, ciorbă rădăuţeană precomandasem deja pentru cina din aceeaşi seară, astfel că am ales câte o ciorbă de burtă (24 lei), cu adaos de smântână (3 lei), mujdei (3 lei) şi pâine (4 lei). De băut am comandat câte o bere Suceava (8 lei) curioasă să încerc acest sortiment local, nou pentru mine.
Spre marea mea bucurie, am primit mâncarea comandată cam în acelaşi timp cu comesenii noştri. Ciorbele au sosit fierbinţi, iar porţiile au fost generoase. Carne în ciorba mea a fost destulă, însă zeama mi-a părut cam fadă, greu de impresionat. Nicio problemă însă, am „reglat-o” rapid din smântână, mujdei şi puţin oţet din oliviera aflată pe masă, am adăugat şi puţină sare şi a fost OK. Era loc de mai bine, dar oricum mi-a plăcut mai mult decât cea mâncată la Alpina Casi la Păltiniş la Întâlnirea AFA de anul trecut. Berea Suceava, rece şi cu un gust uşor amărui, a fost pe placul nostru.
Deşi aveam bani cash, am solicitat să trec consumaţia pe cameră, cu gând să plătesc la plecare toate costurile extra cazării. Solicitarea mi-a fost acceptată imediat cu amabilitate. Mi-a fost prezentată nota de plată pe un touch screen, 80 lei în total. Atunci am văzut şi eu preţurile, normale, chiar rezonabile pentru zona în care ne aflam şi pentru clasificarea de patru stele a hotelului şi restaurantului acestuia, comunic numărul camerei şi dau să semnez, dar, ghinion! , nu se poate, pentru că eu nu făcusem încă check in-ul. Încerc să nu mă enervez, oricum eram cu burta plină, deci mult mai calmă :D, îi explic fetei care ne-a servit că abia am venit şi că nu intenţionez să fug nicăieri fără să plătesc, că voi rezolva problema în cel mai scurt timp şi ies pe terasă să-mi termin berea, să fumez şi să socializez cu alţi colegi participanţi la Întâlnire.
Desertul, un cozonac tradiţional absolut delicios, cu nucă din belşug aşa cum îmi place mie, l-am luat la Comitetul de primire AFA în drum spre recepţie. Mulţumiri bucovinencelor noastre pentru întreaga implicare în organizarea şi reuşita evenimentului! :*
Ne-am luat în primire camera, ne-am cărat singuri bagajele şi am reuşit să dormim vreo oră înainte de reluarea „ostilităţilor” .
Seara a debutat cu multaşteptatul foc de tabără, devenit o tradiţie la Întâlnirile noastre, însoţit de degustarea de „solide şi lichide” oferite cu generozitate de participanţii din toate regiunile ţării.
Am apreciat organizarea foarte bună a celor de la hotel, precum şi plăcintele poale în brâu, tradiţionale zonei în care ne aflam, oferite din partea casei, calde şi delicioase, o adevărată încântare. Mai mâncasem asemenea plăcinte şi cu alte ocazii, dar cele de la Gura Humorului au fost mult peste, perfecte, aş putea spune.
Apoi ne-am retras pe rând în restaurant, fiecare la masa alocată, pentru că urma cina, pentru cine mai putea :D, cu meniu prestabilit, ales de fiecare din două variante. Eu am ales pentru amândoi ciorbă rădăuţeană şi porc la felul principal. Având în vedere zona, aveam aşteptări mari de la ciorba rădăuţeană, motiv pentru care am şi ales-o, anterior încercând acest fel de mâncare doar în restaurantele din Bucureşti şi prin casele prietenilor. Poate tocmai din acest motiv, pentru mine dezamăgirea a fost maximă. Ciorba rădăuţeană de la Club Bucovina NU mi-a plăcut deloc. Mi s-a părut doar o zeamă lungă fără niciun gust, reuşind cu greu să înghit câteva linguri din această zeamă, departe de ceea ce ştiam că trebuie să fie. Salvarea a venit din partea Ninei, soţia drăguţă a colegului @Safta Radu, care mi-a oferit, cu multă amabilitate, ciorba de afumătură comandată de ea. A fost mult mai inspirată decât mine cu alegerea făcută, ciorba de porc plăcându-mi maxim. A urmat al doilea fel, friptură de porc cu cartofi şi salată, OK, gustoasă, dar eu nu am mai putut mânca atunci nimic.
Mic dejunurile oferite de Club Bucovina în zilele de sâmbătă şi duminică, în stil bufet, au fost excelente şi peste aşteptările mele. Chiar dacă meniul a fost cvasiidentic în cele două dimineţi, pe mine nu m-a deranjat deloc acest lucru, am fost foarte mulţumită de fiecare dată, iar tot ce am ales să mănânc a fost pe placul meu. Pe lângă cele obişnuite la un mic dejun, pe care nu le voi mai enumera aici, m-a surprins plăcut un fel de iaurt, disponibil în nişte ulcele de lut, interesant la gust, deşi deloc acru.
Am apreciat în mod deosebit cafeaua de la cele două aparate, foarte tare, chiar dacă nu şi aromată, unde fiecare îşi putea alege combinaţia preferată. E drept că se formau şi mici cozi la aparatele de cafea, se mai termina şi apa, dar acestea erau repuse în funcţiune, cu operativitate, de către personalul din restaurant.
Cina festivă din seara zilei de sâmbătă a fost peste aşteptări. A debutat cu un aperitiv bogat şi gustos. A urmat felul principal, porc sau pui, în funcţie de alegerea fiecăruia. Noi am ales porc şi a fost bun cotletul primit, însoţit de garnitură de orez, OK, şi de o sălăţică, puţin cam dulce pentru mine. Neaşteptate au fost sarmalele, aduse spre final, pe câte un platou la fiecare masă, însoţite de boluri cu smântână şi ardei iute. Lipseau însă farfuriile, dar m-am descurcat. De la masa mea, eu am fost singura care am încercat şi sarmalele, am luat mai întâi una singură, mi-a plăcut, apoi am mai mâncat încă două. Ar mai fi mers vreo două, dar nu am vrut să-mi privez companionii de plăcerea de a savura şi acest fel de mâncare. Am greşit pentru că nimeni nu a mai fost interesat de sarmale sau nu a mai avut capacitate 😊
A urmat desertul, o felie de tort, garnisit cu căpşuni şi gem de căpşuni. Pe ăsta era să-l ratez din motiv de fumat. Habar nu am dacă am fost şi noi serviţi sau nu cu tort, eu eram pe terasă, iar soţul se retrăsese în cameră, am văzut desertul rămas nemâncat pe alte mese, dar la masa mea nici urmă. Am abordat imediat una din fetele care începuseră să debaraseze cerându-mi tortul şi după câteva minute de aşteptare am primit cele două porţii cuvenite nouă.
La ambele cine am primit la masă apă plată sau minerală, marca Bucovina, cum altfel? la sticle mari, precum şi vin roze şi roşu, după dorinţă. Vinul roşu, de obicei preferatul meu, foarte bun, mi s-a părut puţin cam dulce, astfel că am băut doar din vinul roze şi mi-a plăcut. Nu ştiu dacă vinul era din partea hotelului sau a fost adus de colegi de-ai noştri, oricum, mie mi-a plăcut ce am băut. Hotelul a mai oferit doritorilor afinată, tare şi dulce, şi ţuică sau palincă, nu ştiu, pentru că nu am gustat. Cei care doreau să bea altceva îşi puteau comanda de la bar, oferta fiind bogată şi la preţuri chiar bune.
Referitor la servire nu pot spune prea multe, eu neaşteptând mâncarea la masă, ci mai mult pe afară. Cred că a fost în regulă, luând în considerare personalul destul de redus numeric, coroborat cu numărul foarte mare de participanţi.
Impresia nu prea OK după cina din prima zi s-a schimbat mult în bine în a doua seară, astfel că acum îmi pare rău că nu am mai dat o şansă restaurantului la care aş fi putut lua şi prânzul în ziua de sâmbătă. Asta a fost.
Chiar dacă nu am fost la fel de entuziasmată ca restul colegilor, nu pot să nu recunosc că, per total, experienţa gastronomică de la Restaurantul Hotelului Club Bucovina a fost una reuşită, astfel că îl RECOMAND
Trimis de nicole33 in 06.04.25 13:15:20
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GURA HUMORULUI.
21 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (nicole33); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.

ECOURI la acest articol
21 ecouri scrise, până acum, la acest articol
@nicole33: Vinul a fost de la restaurant, inclus în meniul nostru
Și pt mine sarmalele au fost o surpriză. Și tot surpriză a fost lipsa farfuriilor! Am gustat și eu una, subscriu că au fost foarte bune.
Sâmbătă, după ce am vizitat împreună minunatele mănăstiri Humor și Voroneț (mulțumim pentru frumosul gest de a ne lua cu mașina, dar și pentru timpul petrecut împreună) odată ajunși la hotel, ne-am retras în camere. Acolo însă pe noi foamea ne-a atacat cu mare înverșunare, așa că am coborât la restaurantul hotelului. Pe îndelete, eram doar noi și colega @IzaN în restaurant, Nina a mâncat păstrăv cu mămăliguță și mujdei, iar eu am luat o tochitură bucovineană, cu cârnați și carne de la garniță, mâncare de care am fost mulțumiți pe deplin.
Nici pe noi nu ne-a dat pe spate ciorba rădăuțeană, însă felul de bază din ambele seri, precum și micul dejun ne-au plăcut, ca și cafeaua de altfel.
Una peste alta, atmosferă plăcută, mâncare bună, distracție la maxim = întâlnire reușită.
Mai vrem!!!
Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ”
Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.
Una caldă, una rece! Mă refer aici la unitatea, în ansamblu, Hotel Club Bucovina. Dacă cazarea a fost de nota zece, în schimb mâncarea a lăsat de dorit la capitolul calitate. Tot ceea ce ni s-a pus în farfurie la cele două cine a fost ori fără gust, ori prea condimentat.
Am mai mâncat ciorbă rădăuțeană și în alte locuri din Bucovina, însă cea servită la restaurantul hotelului a fost un fiasco total. Am mâncat doar zeama, după ce am dres-o bine cu sare și oțet, pentru că doream ceva lichid și cald. A fost doar ceva lichid.
Din acest punct de vedere restaurantul nu a făcut cinste zonei.
@nicole33: Subscriu cu responsabilitatea unui mâncău profesionist la ceea ce ai povestit. Mie mi-a plăcut și ciorba rădăuțeană, chiar dacă mai trebuia un pic de cărniță în ea, dar la ce foame aveam vineri seară... a mers.
Ce-mi pare mie rău este că în afară de miercuri seara, când am ajuns, n-am mai putut bea în restul zilelor vin alb, pentru că mi-a plăcut foarte mult. De joi, mie unuia, mi-au spus că nu mai au decât roze sau roșu.
Cu tortul nu era nicio problemă dacă nu-l primeai. Știu că am intrat împreună în restaurant după ce-am fumat pe terasă. La masa la care am stat eu se retrăseseră deja toți în cameră și erau opt porții neatinse pe masă. Doar trebuia să spui .
@nicole33:
”Am făcut şapte ore la dus, cu o pauză pentru alimentare şi alte două sub cinci minute fiecare pentru alte necesităţi, şi şase ore şi zece minute la întoarcere, cu o singură pauză pentru alimentare şi altele. Incredibil, dar adevărat, din păcate...
Asa e... din pacate... Este intolerabil sa faci 450 km. in sapte ore si sa ajungi mort de oboseala si de foame la destinatie.
Despre mancare nu pot comenta, inteleg case putea mai bine. Oricum, micul dejun se vede din poze ca a fost foarte ok.
@nicole33:
”Desertul, un cozonac tradiţional absolut delicios, cu nucă din belşug aşa cum îmi place mie, l-am luat la Comitetul de primire AFA în drum spre recepţie. Mulţumiri bucovinencelor noastre pentru întreaga implicare în organizarea şi reuşita evenimentului!
Inimoasele noastre prietene bucovinence au ales cozonacul și palinca in loc de tradiționala pâine și sare la primirea invitaților. Cozonacul a fost extraordinar, recunosc!
”Pe lângă cele obişnuite la un mic dejun, pe care nu le voi mai enumera aici, m-a surprins plăcut un fel de iaurt, disponibil în nişte ulcele de lut, interesant la gust, deşi deloc acru.
Nu era iaurt, era CHIȘLEAG.
CHIȘLEÁG s. n. (Reg.) Lapte de vacă smântânit pus la prins (până se acrește); lapte prins, lapte acru. – Din ucr. kysljak= cf. DEX
Este o mică diferență pe care eu n-o știu acum.
Dar DA, a fost superbun!
Mie ciorba rădăuțeană de la hotel mi-a plăcut mai mult decât cea de la” mama ei” , la restaurantul Național din Rădăuți.
@adrianaglogo:
”Și pt mine sarmalele au fost o surpriză. Și tot surpriză a fost lipsa farfuriilor! Am gustat și eu una, subscriu că au fost foarte bune.
Au fost sarmale? Unde? N-am văzut!
@Zoazore: Au fost, au fost. Un platou si foua boluri cu smantana!
@adrianaglogo:
La focul de tabără?
Eu am ajuns foarte târziu și n-am prins multe. Și tu știi asta!
Cred că au fost bune și o bănuiesc pe Violeta Bălașa. A mai adus și la Alba Iulia.
@Zoazore: Sâmbătă seara, la petrecere. Le-au adus puțin înainte de desert. Buneeeee... rău La mine la masă colegii s-au retras și mi-a rămas un platou cu vreo opt” soldăței” aliniați frumos, cu bolul de smântână alături și cu niște ardei usturați lângă. Nici farfurie nu mi-a mai trebuit. Am considerat platoul ca fiind farfuria mea
.
@Zoazore: Esti în ceață!
Nu la foc, la cina de sâmbată seara. După porc/ pui au adus sarmale. Dar fie nu luaseră farfuriile cu pui/ porc, fie nu au adus altele.
Deci cine a vrut să guste, a luat cu furculita si a dus direct in gură o sărmăluță!
De la masa mea doar em gustat una. Erau bune, dar nu mai aveau loc.
@Pușcașu Marin:
Aaaa... da! Acum mi-am amintit! Da, foarte bune, dar la cât am stat eu pe la masă, erau ca numele unei formații. Adică reci!
Am mâncat două și, chiar și reci, au fost foarte bune! Uitasem de ele!
Mulțumesc mult!
@adrianaglogo:
Mi-am amintit acum. Și eu am mâncat două. Reci, că atunci am ajuns eu la masă.
Mulțumesc mult!
@adrianaglogo:
”Vinul a fost de la restaurant, inclus în meniul nostru
În legătură cu vinul, recunosc că am avut unele dubii.
Zozo mă (dez) informase. Ea mi-a povestit joi seară că avem inclus doar vin alb şi roşu, dar că ei au avut la masă nişte vin roze adus de către soţul Doiniţei.
Vineri, la masa noastră a existat doar vin roze şi la un moment dat am fost întrebaţi de una din ospătăriţe dacă dorim vin roşu, iar eu am acceptat imediat. Mai târziu a trecut pe la noi Kellyboy, cu care am mai stat puţin la poveşti şi care ne-a întrebat cum ne place vinul roşu pe care el l-a adus.
Ce era să înţeleg din toate astea?
”Și pt mine sarmalele au fost o surpriză. Și tot surpriză a fost lipsa farfuriilor! Am gustat și eu una, subscriu că au fost foarte bune.
Sarmalele au fost o surpriză plăcută pentru mulţi, nefiind incluse în programul anunţat iniţial. Până la urmă, lipsa farfuriilor pentru sarmale, pentru că înţeleg din comentarii că nimeni nu a avut, i-a avantajat pe cei mai puţin formalişti
Mulţumesc mult pentru lămuriri, vizită şi ecou!
@Safta Radu:
”Sâmbătă, după ce am vizitat împreună minunatele mănăstiri Humor și Voroneț (mulțumim pentru frumosul gest de a ne lua cu mașina, dar și pentru timpul petrecut împreună) odată ajunși la hotel, ne-am retras în camere.
Nu trebuie să-mi mulţumeşti. Plăcerea de a vă avea companioni în scurta plimbare prin împrejurimi a fost de partea noastră. Mi-a părut rău că nu am găsit o altă mănăstire pe care voi să n-o fi vizitat cu doar o zi înainte.
Mâncasem prea bine la micul dejun şi din acest motiv nu ne-am gândit că poate vouă vă era foame. Altfel aş fi propus o oprire la vreo cârciumă din Gura Humorului.
Noi am mai rămas la o ţigară pe terasă cu Cornel, apoi am urcat în cameră, am mai fumat o ţigară pe balconul meu, mi-am spălat părul şi m-am băgat la somn. Foamea m-a apucat abia când m-am trezit şi mi-am amintit instantaneu de papanaşul promis de Tiza, am sunat-o şi l-am luat, uitând cu desăvârşire că trebuia împărţit
”Acolo însă pe noi foamea ne-a atacat cu mare înverșunare, așa că am coborât la restaurantul hotelului. Pe îndelete, eram doar noi și colega @IzaN în restaurant, Nina a mâncat păstrăv cu mămăliguță și mujdei, iar eu am luat o tochitură bucovineană, cu cârnați și carne de la garniță, mâncare de care am fost mulțumiți pe deplin.
Aţi fost şi inspiraţi şi norocoşi. Aţi avut de unde alege ceva pe gustul fiecăruia, iar cele comandate s-au ridicat la nivelul aşteptărilor. Să vă fie de bine!
”Nici pe noi nu ne-a dat pe spate ciorba rădăuțeană, însă felul de bază din ambele seri, precum și micul dejun ne-au plăcut, ca și cafeaua de altfel.
Mare pomană şi-a făcut cu mine Nina oferindu-mi porţia ei de ciorbă cu afumătură, care mi-a plăcut teribil.
Am avut noroc şi că nu a cerut să fie trecută pe camera mea să o plătesc la check out
Mi s-a părut corect faţă de cititori să scriu ce mi-a plăcut şi ce nu, chiar dacă gusturile pot fi diferite, şi am încercat să fiu cât mai obiectivă.
”Una peste alta, atmosferă plăcută, mâncare bună, distracție la maxim = întâlnire reușită.
Mai vrem!!!
Toate acestea au contribuit la reuşita recentei Întâlniri şi cred că toţi ne gândim deja la următoarea
Mulţumesc mult pentru vizită şi ecou!
@Mitica49:
”Una caldă, una rece! Mă refer aici la unitatea, în ansamblu, Hotel Club Bucovina. Dacă cazarea a fost de nota zece, în schimb mâncarea a lăsat de dorit la capitolul calitate. Tot ceea ce ni s-a pus în farfurie la cele două cine a fost ori fără gust, ori prea condimentat.
Eu m-am referit în articol doar la restaurant, unde cele consumate (sau nu) ori nu mi-au plăcut, ori au fost aşa şi aşa ori m-au încântat.
Despre cazare intenţionez să scriu separat. Oricum nu a fost de nota zece.
Şi acolo, deşi am avut una dintre cele mai frumoase camere, tot au existat minusuri care m-au afectat într-o măsură mai mică sau mai mare.
”Am mai mâncat ciorbă rădăuțeană și în alte locuri din Bucovina, însă cea servită la restaurantul hotelului a fost un fiasco total. Am mâncat doar zeama, după ce am dres-o bine cu sare și oțet, pentru că doream ceva lichid și cald. A fost doar ceva lichid.
Se pare că nu am fost singura dezamăgită de calitatea ciorbei rădăuţene, de la care eu aveam mari aşteptări fiind prima dată când mâncam acest fel în Bucovina.
Ştiu că gusturile nu se discută, dar mai ştiu şi că fiecare are dreptul la propria opinie. Nu cred că ar fi de folos cuiva dacă declaram că totul a fost la superlativ acolo, pentru că nu a fost aşa.
Mulţumesc mult pentru confirmare, vizită şi ecou!
@Pușcașu Marin:
”Subscriu cu responsabilitatea unui mâncău profesionist la ceea ce ai povestit. Mie mi-a plăcut și ciorba rădăuțeană, chiar dacă mai trebuia un pic de cărniță în ea, dar la ce foame aveam vineri seară... a mers.
Din toate comentariile citite până acum, m-am convins că majoritatea apreciază că nu a fost ciorba rădăuţeană aşa cum ar fi trebuit să fie.
Însă eu altceva nu am înţeles: cum de îţi era vineri seara atât de foame după bogatele degustări de la focul de tabără
”Ce-mi pare mie rău este că în afară de miercuri seara, când am ajuns, n-am mai putut bea în restul zilelor vin alb, pentru că mi-a plăcut foarte mult. De joi, mie unuia, mi-au spus că nu mai au decât roze sau roșu.
E clar acum că, după ce ai furat startul, ajungând încă de miercuri înaintea tuturor, ai mai epuizat şi rezervele de vin alb ale restaurantului, vin pe care alţii nu au apucat nici să-l vadă, darămite să-l mai şi guste
În afară de vinul fiert de la focul de tabără, dulce şi aromat, care mi-a mers la suflet, cel mai bun vin băut la Gura Humorului a fost cel primit de la Ady57, o fetească regală superbă. M-a amuzat puţin avertizarea acestuia referitoare la tăria vinului şi posibilele efecte , el neştiind că eu crescusem cu vin din zona respectivă
”Cu tortul nu era nicio problemă dacă nu-l primeai. Știu că am intrat împreună în restaurant după ce-am fumat pe terasă. La masa la care am stat eu se retrăseseră deja toți în cameră și erau opt porții neatinse pe masă. Doar trebuia să spui .
Ştiu că pe alte mese erau porţii neatinse, dar eu l-am vrut pe al meu. Dacă sănătatea mi-ar fi permis excese de dulce, aş fi ajutat şi la debarasare
Mulţumesc mult pentru lămuriri, vizită şi ecou!
@Yoda:
”Asa e... din pacate... Este intolerabil sa faci 450 km. in sapte ore si sa ajungi mort de oboseala si de foame la destinatie.
A fost incredibil ce s-a întâmplat şi am fost totuşi inspirată plecând la drum de dimineaţă. Dacă plecam vineri după terminarea serviciului, aveam toate şansele să ajung sâmbătă sau după terminarea Întâlnirii
Culmea este că traficul nu a fost deloc aglomerat, dar aşa a fost drumul, cu multe restricţii de viteză, multe sate, prea puţină autostradă la dispoziţie. Urât drum Nu mi-a plăcut niciodată
Cred că tot atâta făceam ca timp până la Istanbul, dar condusul ar fi fost o plăcere, chiar dacă distanţa de parcurs ar fi fost mai mare cu câteva sute de kilometri.
” Despre mancare nu pot comenta, inteleg case putea mai bine. Oricum, micul dejun se vede din poze ca a fost foarte ok.
Referitor la mâncare, părerile au fost şi vor fi mereu împărţite. Eu am povestit doar ce mi-a plăcut şi ce nu mi-a plăcut mie
Bucuria revederii cu prietenii nu avea cum să facă ciorba mai bună . Una-i una, alta-i alta. Eu mi-am dorit mult să mănânc o ciorbă rădăuţeană adevărată chiar în Bucovina şi am fost dezamăgită de ce am primit acolo.
Mulţumesc mult pentru vizită şi ecou!
@nicole33: După ce-am coborât și urcat vineri 280 de trepte la Salina Cacica, după ce-am mai bătut la pas niște kilometri prin Rădăuți,” gustarea” de vineri seara n-a făcut decât să-mi deschidă apetitul.
Adică am gustat ce-am gustat pe terasă, apoi m-am închinat și mi-am zis în gând:” Mulțumescu-ți ție Doamne, c-am mâncat și iar mi-e foame” .
Așa că la cină, în restaurant. am ras tot din farfurii. E greu pentru cineva să facă avere cu mine. Eu consum mai mult decât produc . La fel ca guvernul României, de altfel.
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Aug.2023 [Restaurant pensiune Ducatul Bucovinei [Măn. Humorului]] La masă în Ducatul Bucovinei — scris în 26.08.23 de Carmen Ion din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2022 [Autoservire Damone] Autoservirea Damone — scris în 08.06.23 de anka_stefanescu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2020 [Restaurant pensiune Acasă în Bucovina [Păltinoasa]] Hrană bună in natură — scris în 30.07.20 de Coni FotoMedia din SLATINA - RECOMANDĂ
- Jan.2018 [Restaurant pensiune Hilde's Residence] Hilde's Residence — scris în 24.01.18 de scoty din RO - RECOMANDĂ
- Jul.2017 [Restaurant pensiune Hilde's Residence] Hilde's Residence poate fi o solutie... — scris în 31.07.17 de DOINITA din BOTOșANI - RECOMANDĂ
- Jun.2017 [Restaurant pensiune Casa Humor] [Casa Humor, Gura Humorului] Superlativ, putin zis — scris în 18.07.17 de nistor1960 din CONSTANţA - RECOMANDĂ
- Jun.2017 [Restaurant pensiune Casa Humor] Casa Humor - mancare delicioasa — scris în 19.06.17 de Bulushika din BACAU - RECOMANDĂ