RĂU
O cina de coșmar
Buna ziua, am luat cine în weekend ul de 1 mai. Jalnic la propriu, am așteptat 1,30 ore, mancarea a venit pe rand la 4 persoane, rece a mea și a soțului după ce am mâncat noi 3. La final au adus lipia care nu aveam cu ce o manca evident. Și la frigăruie au fost bucati de piept cu os și ciocănel cu os. Nu am văzut nicăieri frigărui cu os. Cred ca asta e pitica restaurantului de a fura la gramaj. Acum vine și finalul cu nota de plata. Surpriza era alte 2 preparate de mâncare cu pui pe nota adică un plus de 25 leva. Hoție la drumul mare. 100,5 leva era totalul și 25„hoția„. Exact 25% din valoare. Nu o sa mai revenim niciodată.
Trimis de ux128981 in 04.05.23 13:58:02
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ux128981); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@ux128981: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.
Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.
Conform politicii site-ului, reviews-urile cu evaluari „zero peste tot” sunt publicate FARA NOTE, fiind considerate scrise (prea) la supărare, lipsite (probabil) de minima obiectivitate așteptată.
Dacă dorește, autorul poate reveni asupra evaluărilor, încercând să fie mai obiectiv — fie prin intermediul linkului EDIT IMPRESII, fie scriind un ecou (dacă timpul alocat editării a expirat)
„Numele utilizator” alocat automat de către program (la primul review încărcat) - ux128981 - este, pare-se, confuzant, derutant pentru unii utilizatori. Când ai timp, îl poți schimba într-o formă mai „umană” (de ex „popescu2020”) - folosind butonul schimbă username de aici
@ux128981: Eu am fost de Paşte la Balcik şi am mâncat excelent şi nu prea scump la restaurantul hotelului Selena unde am fost cazati . Veneau şi clienţi dinafara hotelului. Am scris şi un review pe 26.04 -- vezi impresii, dar îmi pare rău că nu ne-am intersectat. Fiindcă esti nou aici pe AFA, înainte de a pleca undeva, aruncă-ţi un ochi pe reviewurile scrise pt acea destinaţie şi pleci mai informat şi nu iei plasă.
- Jul.2024 [Restaurant Vintage House] O vizita de-o zi pe la vecini — scris în 31.07.24 de Yolanda din PITESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2024 El Balcon del Mundo și niște mărunțișuri... — scris în 29.06.24 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Jun.2023 [Bistro Kestena / Chestnut] Un prânz în apropierea „Cuibului liniștit” – Bistro Kestena din Balcic — scris în 12.07.23 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2023 [Restaurant El Balcon del Mundo [Topola]] El Balcon del Mundo – un desert la înălțime — scris în 13.06.23 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Apr.2023 Restaurant Selena Balcic, 1,2, 3, plus, plus, ˝ca la mama acasă˝ — scris în 26.04.23 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2020 [Restaurant Ariciu Doner & Burgers] „Ariciu” Restaurant în Balcic — scris în 27.12.20 de mprofeanu din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2020 [Restaurant Antik] Un restaurant excelent pe frumoasa faleza din Balcic — scris în 30.09.20 de adynutza26 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ