Dezamăgitor
Dezamăgitor, problema gravă este cu cazarea.
Am ajuns seara in jurul orei 18, deja era o problema cu repartizarea camerelor. Adică am plătit standard cu balcon pt trei Adulți si un copil iar in camera era un pat matrimonial, un pat de o persoana și o șofa unde trebuia sa doarmă copilul, dar nu avea perna și lenjerie!!
Apoi ni s-a spus de la Recepție sa fim Fericiți ca avem camera!! Scuze, cum adică? Am plătit rezervarea, nu am primit sejurul gratis!!
Am reușit după numeroase insistente sa schimbam camera, dar surpriza, camera noua era deasupra bucătăriei. Aici nu te puteai odihni din cauza ventilatoarelor, care scoteau un zgomot dezastruos!
In rest acceptabil, dar dacă cazarea nu este ok, pt mine nu a mai existat relaxare.
Trimis de Anca Margareta in 12.08.18 17:25:32
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: Belek, cristal family Belek Atlantis Side cristal Palace
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Anca Margareta); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 36.82032600 N, 31.29058800 E - CONFIRMATE
@Anca Margareta: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 06&ridAnt=88444
===
Văd că sunteți încă acolo (sau în zonă). Deşi de multe ori nu publicăm impresiile scrise "live" din sejur, în cazul de faţă vom face o excepţie, în scopul facilitării luării legăturii cu voi — de către alţi turişti, care probabil vor ajunge acolo, unii în scurt timp! — cât sunteţi încă în sejur, pentru posibile întrebări / răspunsuri, de multe ori foarte utile — în direct, de la "faţa locului".
Completări, ajustări (inclusiv în privinţa notelor şi calificativelor acordate) — pot fi aduse prin rubrica ecouri, la finalul sejurului.
Da fiti fericiti ca aveti camera, pe noi ne-a mai dus inca 50 de kilometrii la 12 jumatea noaptea pt ca nu aveau camere disponiile. Abia dupa mari interventii in tara ni s-a rezolvat problema a 2-a zi.
- Aug.2024 Dezamăgitor — scris în 02.09.24 de ux135655 din IAşI
- Sep.2023 Vacanță reușită — scris în 22.09.23 de Redred din IAşI - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Oribil!!! — scris în 24.08.19 de NadiaGM din ARAD - nu recomandă
- Jun.2019 Hotel bun — scris în 31.10.19 de andos din PIATRA NEAMT - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Vacanta in Turcia — scris în 03.09.18 de AlexandraV din POPESTI-LEORDENI - nu recomandă
- Jun.2018 Oribil! — scris în 04.07.18 de johnytif din IASI - nu recomandă
- May.2018 Un sejur minunat — scris în 08.07.18 de aaaaa din PLOIESTI - RECOMANDĂ