Anul nou petrecut la un hotel nou
Dupa cativa ani buni in care am trecut dintr-un an in altul la Hotel Bradul din Covasna, anul acesta am ales sa petrecem cele cateva zile de vacanta care se suprapun trecerii dintre ani la Hotelul Mercur (situat in spatele Hotelului Bradu) - un hotel nou construit, proaspat dat in folosinta in toamna 2015.
Camerele sunt spatioase cu ferestre mari, iar dotarile cu SMART TV, climatizare reglabila electronic, minibar, senzori de fum si multe altele asigurandu-i de departe cele 4 stele care sunt desenate la intrare.
De altfel, de la intrare ai senzatia ca "miroase a nou".
Am incercat si piscina, care avea si facilitati de masaj acvatic lombar si cervical, si sauna din cadrul bazei de tratament situata la demisolul hotelului. Nu am apucat sa facem si cate o sedinta de masaj intrucat era destul de solicitata persoana care se ocupa de acest serviciu.
Am preferat in schimb o plimbare pana la partia de la Comandau pe care se putea schia, dar nefiind schiori, partia era utilizata de multe sanii.
De mancare am ramas placut impresionat, sortimentele fiind suficiente, bine alese si frumos aranjate pe farfurii.
Ne-am mai putut delecta cu tuica fiarta si vin fiert langa tochiturile de berbecut si de vita pregatite in aer liber, cu sorici si fripturi de porc servite in aer liber si bineinteles cu un spectaculos foc de artificii in noaptea de Revelion.
Multe multumiri directorului general al hotelului - dl Onea care a stat tot timpul printre turistii cazati la hotel, facandu-ne sa ne simtim excelent si sa nu ne lipseasca nimic.
Singurul aspect neprevazut a fost "lipsa zapezii" in Covasna, pe care insa am compensat-o cu plimbare la Comandau si relaxare al piscina si sauna.
Din punctul meu de vedere, acest hotel este unul dintre cele mai bune hoteluri din zona, iar odata cu "intrarea pe piata" a super-bazei de tratament de care dispune cred ca va deveni cel mai cautat hotel din zona.
Daca timpul ne va permite, poate il vom incerca si cateva zile la vara, mai ales ca am inteles ca va avea in dotare si un teren de tenis de camp.
Trimis de flor1n76 in 04.01.16 16:57:00
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în COVASNA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (flor1n76); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.84620500 N, 26.21555400 E - CONFIRMATE
@cristianiana - Fiind vorba de un hotel deschis de curând, câteva fotografii realizate de voi acolo, ai putea încărca? Ar ilustra perfect textul, fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii posibil interesaţi în această destinaţie...
Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew.php?id=19812
===
===
Mutat în rubrica "Mercur Hotel, COVASNA" (nou-creată pe sait)
@webmaster26 -
pozitionarea este aproape OK
hotelul Mercur nu este pe partea cu hotel Clermont, ci este pe partea cu hotel Bradul, imediat in spatele acestuia
asadar, pe strada care merge spre vila de protocol RAPPS (fosta vila a lui Ceausescu), Clermont este pe stanga, Bradul este pe dreapta si urmeaza imediat Mercur tot pe dreapta
- Aug.2023 Un sejur de 3 nopți de neuitat! — scris în 17.08.23 de Cezarya 1970 din ARAD - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Hotel TTS Covasna, aproape perfect! — scris în 07.09.21 de elise din SIBIU - RECOMANDĂ
- Mar.2021 În căutarea primăverii pe plaiuri covăsnene — scris în 10.04.21 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Jan.2021 Hotel de 4 stele excelent — scris în 27.02.21 de cristisch2003 din BUZăU - RECOMANDĂ
- Sep.2020 Recomandam cu drag — scris în 07.09.20 de ux117482 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Dec.2019 TTS Covasna — scris în 06.01.20 de iustin_79 din PIATRA NEAMț - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Concediu de vis la nivel european — scris în 30.08.19 de FrancescaClara din BUCUREşTI - RECOMANDĂ