Dap, am comis o noapte la Hotel Transilvania! Chiar dacă spun că am comis-o, nu înseamnă neapărat că am și greșit. Hotelul se află LÂNGĂ borna de intrare în oraș. Mai ”în afară”, deci, ar însemna în extravilan. Dealtfel, în fața hotelului întoarce autobuzul...
Dar să o luăm metodic cu plusuri și minusuri:
PRO: e curat, destul de mult bun gust, camere mari, baie destulă, internet de viteză la discreție, cafea foarte bună (doar atât vă pot spune despre bucătărie, nu am luat masa acolo, dar ce am văzut în farfuriile altora arăta chiar bine și mirosea bine);
CONTRA: vorba nu știu cărui mogul din domeniul imobiliarelor - ”location, location, location”. Nu e vorba de acces din moment ce te afli chiar în buza la ditamai europeana, e vorba că toți au acces. Adică? Păi imaginați-vă că vă trece pe sub geam (toate camerele au vedere la șosea) un trafic infernal. Zgomotul e pe măsură din moment ce camerele nu au AC și pe canicula asta te muncește să ții geamul deschis. Ce mai, dacă acasă ai liniște ca mine, odihna e atât de relativă încât e ca și inexistentă. Chiar cu geamul și ușa inchise e tot pe acolo.
P-ormă, nu e frigider. Aveam ceva sucuri și sandvișuri de pe drum și ar fi fost binevenit unul. Am apelat la bunăvoința angajaților, care m-au servit, nimic de zis. Și cu asta am ajuns la următorul capitol.
Angajații, fetele mai ales, erau atât de ”dulci” încât am dinții strepeziți și acum. Și-au făcut treaba bine, dar atâta răceală (sau acreală?) de mult n-am experimentat. În fine, poate mi se mai și năzare, deși nevastă-mea mi-a confirmat părerea.
Într-un final, recomand locația ca soluție pe termen foarte scurt, atunci când sunteți în trecere sau dacă nu aveți șanse în oraș (totuși camerele sunt puține, așa că nu vă puneți ultima speranță în Hotel Transilvania).
Noi am căutat și văzut și alte locații (apropo, ”Aquaris” era prima opțiune de pe AFA... mi-a trecut repede), dar acesta a fost cea mai bună opțiune pentru singura noastră noapte în Sighișoara.
Trimis de BlackHand in 14.07.12 22:22:14
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (BlackHand); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2017 Evitaţi acest loc, dacă nu vreţi să vă bateţi joc de banii voştri — scris în 20.08.17 de Rareş 49 din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă
- Aug.2014 Hotel Transilvania, nu chiar 'second choice' în Sighişoara — scris în 11.09.14 de arru din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2014 De evitat — scris în 10.08.14 de FeeL din CRAIOVA - nu recomandă
- Aug.2013 Foarte bine — scris în 31.08.13 de Michaell din HONOLULU - RECOMANDĂ
- Jan.2012 Cazare buna, locatie foarte proasta — scris în 29.08.12 de ade_cabb din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2010 O varianta de cazare in afara cetatii Sighisoara — scris în 13.05.11 de ANAMA din CRAIOVA - RECOMANDĂ