In august am ajuns in aceasta locatie cu aer comunist.
Am facut rezervari din timp manata de ideea benefica pentru moralul meu, ca voi beneficia de mare, soare, cura balneo-fizioterapica la baza de tratament de care hotelul dispune.
Am aflat si ca acesta trecuse prin RENOVARE, deci totul nou, curat, frumos. Dar... Am fost cazata intr-o camera dubla in regim single, dupa cum platisem pentru sejurul de restabilire a sanataii. Renovata era doar baia iar adaugate aparate AC si tamplarie din PVC.
Exista un geam mare fix si o usa ce doar se deschidea/inchidea (fara basculare pentru siguranta turistului). Am avut plasa antitantari in ultimele 4 zile la aceasta usa. La cazare AC nu functiona decat daca-i puneai stecherul in priza aflata la 2,40m, aproape de tavan. Nu exista telefon in camera sa poti anunta receptia de orice problema aparuta, trebuia sa cobori cu liftul la receptie pt orice necesita interventia lor... Zilnic din paturile de lana model 1974 zburau molii98-10 odata) pe peretii care ascundeau vag urmele asasinatelor anterioare de insecte sau a mucegaiului de pe peretele dinspre baie.
Nu va recomand sa mergeti aici daca sunteti alergic. Praful acumulat in lana batatorita de vreme si mocheta lipita pe jos produc crize sigure. Mobilierul este la fel de vechi si degradat, cu pretentia ca un strat de lazur poate indrepta un dezastru de 2 decenii. O singura piesa de mobilier era noua. : suportul de frigider-TV, din placaj melaminat.
O alta problema in camera a fost lipsa unor piese de mobila care sa faca viata mai usoara turistului, cand are de lasat o geanta, de plaja, de cautat o haina in valize. Poti folosi patul sau masuta, sau vreun scaun antic cosmetizat... Balconul-gol. Dulapul din hol, fara magneti de inchidere, cu usile proptite in cuie. Spatele din PFL sarit demult, cu inca 2 paturi de lana vechi si cu animale zburatoare. (Surprinzator, in ultima saptamana in lipsa au folosit spray de molii puternic mirositor, incat nu am putut ramane in camera) Desconsiderare, nepasare, complacere intr-un trecut.
In aceste 15 nopti, lenjeria de pat nu s-a schimbat. Doar 2 prosoape si alea pentru ca le-am dat in mana cameristei, dupa ce le lasasem pe podea si le-a lasat tot acolo, .
Una peste alta, nu exista o atitudine pro client. Acesta trebuie doar sa plateasca si apoi, mai vede el cum se descurca.
Deja va inchipuiti cum arata sala de mese (termen corect pentru incaperea pentru mancare) Impartita in 2:1/2 pt pensionari si 1/2 pentru fraierii cu bilet prin agentii. Meniul era anuntat dupa fumul, mirosul greu ce razbatea din bucatarie, unde erau in gen. 2 picoli plictisiti sau neinformati, o ospatarita si o bucatareasa. Personal insuficient, blazat, acrit, nervos.
Dar acum urmeaza parte cea mai neplacuta. BAZA de TRATAMENT. Fiind constransa sa apelez la factorii de tratament, am avut surpriza sa vad ca pe usi la cabinete exista programe orare, prestarea serviciilor facandu-se de acelasi personal ce deservea mai multe proceduri. foarte greu se putea construi un program de proceduri, bai reci, fara sa faci sacrificii majore. Ori te sculai cu noaptea-n cap sa fi la 7 printre primii20 de la usa duduii Monica de la proceduri electrice, vesnic nervoasa, sau pierdeai toata dimineata asteptand.
A propos de aceasta isterica Monica. Pretentia ei era ca un pacient sa stranga fisele celor care faceau coada la usa ei, si sa i le inmaneze ceremonios cu un umil "saru'mana" Stie aceasta individa de secretul medical, de conduita medicala, ca in afara de urlete in pragul usii n-am auzit-o vorbind normal? "
Per total, hotelul este unul in care nu s-a schimbat mentalitateadin timpul comunismului, chiar daca tehnica noua a patruns. Lipsesc ideile noi, atmosfera de vacanta, ambientul placut iar personalul este insuficient si acru.
Nu pozele de pe site-ul hotelului sunt reprezentative, poza din hol nu reflecta realitatea. Nu exista nici covoare pe jos. Iar camerele nu sunt ca cele din poze. Acelea sunt apartamente.
Nu va recomand acest hotel.
Vacante Placute Tuturor!
Trimis de simonsays94 in 09.09.12 23:21:11
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în EFORIE NORD. A mai fost în/la: Mamaia-hotel Perla, Comandor, Sovata-hotel Danubius, Balvanyos-hotel Best Western, Galati-hotel Royale, Uzlina-hotel Cormoran, Tulcea-hotel Delta
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (simonsays94); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.05919760 N, 28.63181400 E - CONFIRMATE
@simonsays94: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo.
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
- Aug.2022 Vacanță cu multe reguli inutile — scris în 29.08.22 de ux127032 din SLOBOZIA - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Cea mai urita vacanta a fost la hotel Traian — scris în 06.08.22 de ux126480 din FOCşANI - nu recomandă
- Jul.2021 Esec total — scris în 11.07.21 de ux120812 din TECUCI [GL] - nu recomandă
- Sep.2020 Umilinta — scris în 15.09.20 de MariP din BUCUREșTI - nu recomandă
- Sep.2019 Departe de 3 stele — scris în 17.09.19 de BADIUSTEFAN din BUCURESTI - nu recomandă
- Sep.2018 Bataie de joc la adresa pacientului-turist — scris în 04.10.18 de marinion din ALBA IULIA - nu recomandă
- Sep.2018 Concediu 10-19 septembrie 2018 – Eforie Nord – Hotel Traian — scris în 03.10.18 de Diana-Carmen din ALBA IULIA - nu recomandă